Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Brentford Bahis Tahmini 08.10.2022

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçtır galibiyet alamayan Brentford deplasmanda, Newcastle United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Newcastle UnitedBrentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 1.85, beraberlik 3.85, Brentford kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Newcastle United Farklı Kazandı

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Fulham deplasmanında 3 puan almayı başardı. Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdiler ve sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Miguel Almiron, gösterdiği performans ve attığı gollerle galibiyetin baş mimarıydı. Premier Lig’de bu sezon 8 hafta geride kaldı ve Newcastle United’ın 11 puanı bulunuyor. Geride kalan 8 haftalık süreçte sadece Liverpool deplasmanında mağlup oldular. Bu hafta St. James Park’da Brentford’u konuk edecek Newcastle United, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Newcastle United’da Jonjo Shelvey, Karl Darlow ve Saint Allan Maximin’in sakatlıkları devam ediyor.

Brentford Düşüşe Geçti

Brentford, son haftalarda pek güven vermiyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Arsenal’a 3-0 mağlup olmuşlardı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Vitality’de Bournemouth ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de son 2 maçta 5 puan bırakan Thomas Frank’ın ekibi, bu 2 maçta da skor üretemedi. Premier Lig’de bu hafta ise Newcsatle United’ın konuğu olacaklar. Arsenal ve Bournemouth maçlarında gösterdikleri performans ile St. James Park’da puan almaları çok zor. Maç öncesinde Brentford’da Keane Lewis-Potter ve Christian Norgaard’ın sakatlıkları bulunuyor.

Newcastle United – Brentford Maç Bilgileri

Newcastle United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Jonjo Shelvey, Karl Darlow ve Saint Allan Maximin’in sakatlıkları devam ediyor. Brentford’da Keane Lewis-Potter ve Christian Norgaard’ın sakatlıkları bulunuyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Brentford, son haftalarda etkisiz. Geçen hafta Bournemouth deplasmanında da puan kaybettiler. Premier Lig’de oynadıkları 2 maçta da gol atamadıklarını belirtelim. Newcastle United ise geçen hafta Fulham deplasmanında 4 golle kazandı. Miguel Almiron önderliğinde 3 puanı aldılar. Brentford karşısında da favoriler. Newcastle United’dan bu hafta da galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United farka gitti. Brentford engelini 5-1 mağlup ettiler ve çıkışını sürdürdüler.