LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Villarreal İddaa Tahmini 20.10.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta El Clasico’yu kaybeden Barcelona bu hafta evinde, Villarreal’i ağırlayacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Barcelona Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.52, beraberlik 3.30, Villarreal kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Barcelona Favori Taraf

Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu El Clasico’da karşılaştığı Real Madrid karşısında puan alamadı. Santiago Bernabeu’da konuk oldukları rakibine 3-1 mağlup oldular. Bu mağlubiyet ile liderliği Real Madrid’e kaptıran Xavi’nin öğrencileri, bu sezon La Liga’da da ilk mağlubiyetini yaşamış oldu. 7 maçlık galibiyet serisi sona eren Barcelona, bu hafta Camp Nou’da Villarreal’i konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Barcelona’da bu hafta Hector Bellerin, Ronald Araujo, Memphis Depay ve Andreas Christensen’in sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal Moral Buldu

Villarreal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da konuk ettikleri Osasuna’yı 2-0 mağlup ederek nefes aldılar. La Liga’da 4 maçlık galibiyet alamama serisini sona erdiren Unai Emery’nin öğrencileri, bu galibiyet ile puanını 15’e yükseltti. Bu hafta ise Camp Nou’da Barcelona’nın konuğu olacaklar. Gerard Moreno’nun yokluğunda Danjuma, attığı gollerle Villarrael’i sırtlıyor. Geçen hafta Osasuna’yı 2-0 ile geçen Villarreal’de galibiyeti getiren goller Danjuma’dan gelmişti. Bu hafta Villarreal’de Gerard Moreno ve Juan Foyth’un sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona – Villarreal Maç Bilgileri

Barcelona – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da bu hafta Hector Bellerin, Ronald Araujo, Memphis Depay ve Andreas Christensen’in sakatlıkları devam ediyor. Villarreal’de Gerard Moreno ve Juan Foyth’un sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Eric Garcia, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Giovani Lo Celso, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın favorisi. Geçen hafta La Liga’da Real Madrid deplasmanında 3-1 kaybettiler. Sezonun ilk mağlubiyetini alan Barcelona, liderliği de ezeli rakibine kaptırdı. Villarreal ise geçen hafta Osasuna’yı 2-0 ile geçti ve nefes aldı. Barcelona’nın bu hafta kazanacağını düşünüyorum. Villarreal’i mağlup ederler ve Real Madrid mağlubiyetini unuttururlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, rahat bir galibiyet aldı. İlk yarıda buldukları gollerle 3-0 kazandılar.