Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Ajaccio İddaa Tahmini 21.10.2022

Fransa Ligue 1‘in namağlup lideri PSG, 21 Ekim Cum akşamı Ajaccio deplasmanına konuk olacak. 12. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22.00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Ajaccio galibiyetine 12.00, beraberliğe 5.85, PSG galibiyetine ise 1.27 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Ajaccio Toparlanmaya Başladı

Ajaccio, Fransa Ligue 1’de son haftaların yükselişe geçen takımlarından birisi oldu. Ligin yeni temsilcisi sezona yaptığı kötü başlangıcı unutturmaya çalışıyor diyebiliriz. İlk 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, ilk 7 haftanın en zayıf halkası oldu. Son 4 haftadan ise 7 puan çıkarmayı başaran ev sahibi, Brest ve Marsilya karşısında gol yemeden kazanırken, puan kayıplarını ise Troyes beraberliği ve Clermont mağlubiyetleriyle yaşadı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Ajaccio, 2-0’lık Marsilya zaferinin ardından, geçtiğimiz hafta Troyes ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

PSG Namağlup Devam Ediyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde PSG rüzgarları esmeye devam ediyor. Christophe Galtier’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Marsilya derbisinden aldığı 3 puanla birlikte, ilk 11 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle 29 puan toplamayı başardı. Namağlup performansıyla liderlik koltuğunda oturan PSG, Şampiyonlar Ligi dönüşü en yakın rakibi Marsilya karşısında Neymar’ın golüyle 3 puana uzandı. Aynı başarıyı devler sahnesinde de gösteren yıldızlar topluluğu, H Grubu’nda 4 maçtan 8 puan topladı ve zirveyi Benfica ile paylaştı. Galtier ve öğrencilerini bu sezon mağlup edebilen takım çıkmadı.

Ajaccio – PSG Maç Bilgileri

Ajaccio – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele François-Coty Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajaccio’da Romain Hamouma, Laci, Touzghar ve Mayembo’nun sakatlıkları devam ediyor. PSG cephesinde ise Neymar ve Ramos kart cezalısı. Pereira, Mendes ve Kimpembe’in sakatlıkları devam ediyor.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Juan Bernat, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Hugo Ekitike.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in namağlup lideri PSG, bu sezon mağlubiyet yüzü görmedi. Galtier yönetiminde harika bir seri yakalayan konuk ekip, seriyi AJjaccio karşısında rahat bir galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mbappe 2, Messi tek golle PSG’yi galibiyete taşıdı. Lider Ajaccio deplasmanında zorlanmadan kazandı ve bizleri yanıltmadı.