UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Borussia Dortmund İddaa Tahmini 02.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında, Kopenhag ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Kopenhag ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kopenhag kazanır 4.73, beraberlik 4.05, Borussia Dortmund kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. 

Kopenhag’un Umutları Tükendi

Kopenhag’ın grubu son sırada bitirmesi kesinleşti. Gruptan çıkma iddiası kalmayan Danimarka ekibi, geçen hafta Sevilla deplasmanında 3-0 mağlup oldu ve bu mağlubiyetin ardından da Avrupa Ligi şansları sona erdi. Grupta sadece 2 puanı bulunan Kopenhag’ın Parken’de Sevilla ve Manchester City ile golsüz berabere kaldığını belirtelm. Bu hafta ise Parken’de Borussia Dortmund’u konuk edecekler. Maç öncesinde Kopenhag’da Nicolai Bolilesen, Rasmus Falk ve Akinkunmi Amoo sakat olan isimler.

Borussia Dortmund’dan Tek Mağlubiyet

Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da Eintracht Frankfurt’un konuğuydu ve sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Bundesliga’da lider Union Berlin’in takibini devam ettiren Edin Terzic’in ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan çıkmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta Signal İduna Park’da konuk ettikleri Manchester City ile golsüz berabere kaldılar. 5 maçta 8 puan toplayan Borussia Dortmund, grubun son maçında Kopenhag’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Borussia Dortmund’da Mahmoud Dahoud, Jamie Bynoe Gittens, Mateu Morey ve Sebastien Haller sakat olan isimler.

Kopenhag – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Kopenhag – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da Nicolai Bolilesen, Rasmus Falk ve Akinkunmi Amoo sakat olan isimler. Borussia Dortmund’da Mahmoud Dahoud, Jamie Bynoe Gittens, Mateu Morey ve Sebastien Haller sakat olan isimler.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Mamoudou Karamoko

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko, Marco Reus, Anthony Modeste

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund, bildiğimiz gibi gruptan çıkmayı garantiledi. Geçen hafta lider Manchester City ile golsüz berabere kaldılar. Grupte 2. Sırada yer alıyorlar. Kopenhag ise grupta galibiyet ile tanışamadı. Geçen hafta Sevilla deplasmanında 3-0 kaybettiler. Borussia Dortmund karşısında da işleri zor. Edin Terzic’in ekibi 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: H2, Oran 2.42

intobet Oranı: H2, Oran 2.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag, grupta ilk kez gol atmayı başardı. Parken’da konuk ettikleri Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldılar ve grubu son sırada tamamladılar.