LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Athletic Bilbao Bahis Tahmini 04.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Girona ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Girona kazanır 3.75, beraberlik 3.60, Athletic Bilbao kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış. 

Girona’dan Sürpriz Beraberlik

Girona, geçtiğimiz haftayı sürpriz bir beraberlik ile kapattı. Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olan Michel ekibi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılarak sürpriz bir sonuç alış oldu. Christian Stuani’nin penaltıdan attığı golle 1 puanı alan Girona’nın galibiyet hasreti ise devam ediyor. Üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Girona, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta ise iç sahada Girona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Girona’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Athletic Bilbao Evinde Kazandı

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. San Mames Barria’da konuk ettikleri Villarreal’i tek golle 1-0 mağlup ettiler. Athletic Bilbao’ya galibiyeti getiren gol ise Inaki Williams’dan geldi. La Liga’da 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, 6. Sıraya yükseldi. Bu hafta ise Girona deplasmanında 3 puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Oscar de Marcos’un sakatlığı bulunuyor.

Girona – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Girona – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Oscar de Marcos’un sakatlığı bulunuyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta Villarreal karşısında 1-0 kazandı ve uzun bir aradan sonra 3 puan aldı. Girona ise Real Madrid deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Haftayı sürpriz bir sonuç ile kapadılar ama galibiyet hasretleri devam ediyor. Athletic Bilbao, maçın favorisi. Girona deplasmanında da kazanırlar ve ilk 4 takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.