Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Nantes Bahis Tahmini 06.11.2022

Auguste Delaune Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1‘in 14. hafta mücadelesinde, Reims ile Nantes karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 17:00.

Best10, Reims kazanır seçeneğine 2.05, beraberliğe 3.60, Nantes kazanır seçeneğine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Reims 5 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de 3 hafta önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve William Still’i getiren Reims, yeni hocasıyla 3 maçtan 5 puan topladı. Son 5 haftada ise namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, düşme hattından uzaklaşarak 13. sıraya kadar ulaştı. Teknik adam değişikliğinin ardından kolay maç kaybetmeyen bir görüntü sergileyen Reims, 13 hafta sonunda sadece 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Auxerre galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Brest ile golsüz berabere kalan Reims, seriyi bu hafta Nantes karşısında sürdürmek istiyor.

Nantes Gruptan Çıktı

Fransa Ligue 1’de son 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Nantes, düşme potasından kurtuldu. Antoine Kombouare ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Qarabağ’ı mağlup etmeyi başarırken, 2. sırada yer aldı. Konuk ekip UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele edecek. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Nantes, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, Reims karşısında seriyi sürdürmek istiyor. Konuk ekibin Avrupa dönüşü Fransa Ligue 1’de yükselişini sürdürmeye ihtiyacı var.

Reims – Nantes Maç Bilgileri

Reims – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Bradley Locko kart cezalısı. Marshall Munetsi ve Rafik Guitane sakat. Nantes cephesinde ise Abdoul Kader Bamba’nın kart cezası bulunuyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Andrew Gravillon, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçen Reims ve Nantes, 14. haftada karşı karşıya gelecek. Seriyi sürdürmek isteyen iki takımında 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims iç sahada tek golle galip geldi. Ev sahibi iyi bir savunma performansı ortaya koyarken, 10 kişi kalan Nantes’e gol yollarında geçit vermedi.