LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Celta Vigo Bahis Tahmini 10.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Celta Vigo deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Rayo Vallecano ile Celta Vigo zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 2.20, beraberlik tercihinin 3.25, Celta Vigo galibiyetinin ise 3.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano Sürpriz Yaptı 

Rayo Vallecano’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta lider Real Madrid’i konuk eden Rayo Vallecano, rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Real Madrid’e bu sezon La Liga’da ilk mağlubiyetini yaşatmış oldular. Üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, son 5 maçında ise mağlubiyet yüzü görmedi. Geride kalan 13 haftada 21 puan toplayan Rayo Vallecano, 8. sırada yer alıyor. Bu hafta Vallecas’da konuk edecekleri Celta Vigo karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Jose Angel Pozo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Celta Vigo Düşme Hattında 

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da konuk ettikleri Osasuna’ya 2-1 mağlup oldular. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Celta Vigo, düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Osasuna karşısına yeni hocası Carlos Carvahal yönetiminde çıkan Celta Vigo, haftayı puansız geçti. La Liga’da galibiyet hasretleri ise 6 maça çıkmış oldu. Bu hafta Rayo Vallecano’nun konuğu olacak Celta Vigo’da Hugo Mallo ve Augsuto Solari’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Rayo Vallecano – Celta Vigo Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Jose Angel Pozo’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Celta Vigo’da Hugo Mallo ve Augsuto Solari’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Rayo Valelcano, geçtiğimiz hafta Vallecas’da konuk ettiği Real Madrid’i mağlup etmeyi başardı. Rakibini 3-2 ile geçen Andoni Sagarna’nın ekibi, çıkışını devam ettirdi. La Liga’da oynadıkları son 3 maçı da kazandılar. Celta Vigo ise çok formsuz. Vallecas’da 3 puana yakın olan taraf Rayo Vallecano.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi.