İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 09.11.2022

İddaa fikstüründe 9 Kasım Çarşamba günü yer alan mücadeleleri kupon olarak düzenledik. İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Schalke 04 – Mainz 05: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.06 (intobet) ; 9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 22:30’da beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Schalke 04 cephesinde kabus devam ediyor. Almanya Bundesliga’ya geri dönmeyi başaran ev sahibi, kısa sürede ligin en alt sırasına demir atarken, bir kez daha 2. Bundesliga’ya gitme tehlikesiyle karşı karşıya. İlk 13 haftadan sadece 6 puan toplamayı başaran Schalke 04, ligin en zayıf halkası. Göreve 2 hafta önce Thomas Reis’i getiren ev sahibi, 5 maçlık mağlubiyet serisinin ardından çözümü teknik adam değişikliğinde ararken, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam etti. Son 7 haftanın tamamında mağlup olan Schalke 04, Bundesliga sahnesinde güven vermekten çok uzakta. Geçtiğimiz hafta sahasında Wolfsburg’u konuk eden Mainz 05 cephesinde, 6-2’lik Bayern Münih hezimetinin etkileri devam etti. İç sahada haftayı 3-0’lık mağlubiyetle noktalayan konuk ekip, 180 dakika sonunda kalesinde tam 9 gole engel olamadı ve savunma performansıyla sınıfta kaldı. İlk 13 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Bo Svensson’un öğrencileri, ligin orta sıralarına demir attı. 3 maçtan 7 puan çıkardıktan sonra düşüşe geçen Mainz 05, Almanya Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var. Toparlanmak isteyen Mainz 05, Almanya Bundesliga’nn en zayıf halkası Schlake 04 karşısında fırsatlar iyi değerlendirecek ve 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Köln – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.21 (intobet) ; 9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln’ün rakibi Bayer Leverkusen. 14. hafta mücadelesinin yayın ekranı beIN SPORTS 4. Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Köln, 17 puanla 12. sırada yer aldı. UEFA Konferans Lig’’ne veda etmek zorunda kalan Steffen Baumgart ve öğrencileri, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirirken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Freiburg’a 2-0 kaybetti. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, maç kazanmakta zorlanıyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Köln, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Ev sahibinin toparlanmak için 3 puana ihtiyacı var. Kalesinde 25 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 20 kez havalandırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da harika bir galibiyete imza attı. Sahasında konuk ettiği Union Berlin karşısında 5-0’lık galibiyete imza atan Xabi Alonso’nun öğrencileri, bu sezon iki kulvarda birden en iyi performansını sergiledi. 3 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran konuk ekip, düşme hattının 1 puan üzerine çıktı. Alonso yönetiminde 5 haftadan 7 puan çıkarabilen Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Köln deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekibi alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da harika bir galibiyetle üzerindeki kara bulutlar dağıtmayı başaran Bayer Leverkusen, galibiyetlerine zor günler geçiren Köln karşısında devam edecektir.

Fiorentina – Salernitana: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 20:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Konferans Ligi’nde Son 32 biletini cebine koymayı başarırken, üst üste 4 galibiyete imza attı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır kazanan Fiorentina, iki kulvarda birden etkisini arttırdı. Spezia’yı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Sampdoria karşısında Bonaventura ve Milenkovic’in golleriyle 2-0’lk galibiyete uzandı. Bu sezon ligde ilk kez üst üste 2 galibiyete imza atan Fiorentina, Salernitana karşısına formda ve moralli çıkacak. 16 puanla 11. sırada yer alan Fiorentina, galibiyetlerine devam ederek, üst sıralara yetişmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftası sahasında Cremonese’yi konuk eden Salernitana, 2 kez öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Son dakikalarda rakibine 2 penaltı vuruşunda gole geçit vermeyen konuk ekip, yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı. Spezia ve Lazio galibiyetlerinin ardından iyi performansını sürdüren Salernitana, 13 hafta sonunda 17 puana ulaşırken, 9. sırada kendisine yer buldu. Alt sıralardan kurtulmayı başaran konuk ekip, bu hafta Fiorentina deplasmanına çıkacak. Konuk ekip bu sezon ilk kez 3 maçlık yenilmezlik serisine ulaşırken, deplasmana moralli çıkacak. Rakibinin 1 puan üzerinde yer alan Salernitana, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Fiorentina ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Formunun zirvesindeki iki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.60

intobet Bahis Oranı: 8.42