TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Galatasaray İddaa Tahmini 29.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Galatasaray deplasmanda, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sivasspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 4.65, beraberlik 3.94, Galatasaray kazanır ise 1.81 olarak açıklanmış.

Sivasspor Düşme Hattıda

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Yiğidolar, rakibi karşısında 2-1 kazandı ve moral buldu. Süper Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de 3. Galibiyetini aldı. Puanını 14’e yükselten Sivasspor’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta ise Süper Lig lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Leke James, Murat Paluli ve Aaron Appindangoye sakat olan isimler.

Galatasaray’dan Yeni Lider

Galatasaray, Süper Lig’in yeni lideri oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor’u konuk eden Galatasaray, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Üst üste 4. Galibiyetini alan Sarı Kırmızılılar, puanını 31’e yükseltti ve liderliği Fenerbahçe’nin elinden aldı. Son 4 maçını kazanan ve son 5 maçta 13 puan toplayan Okan Buruk’un öğrencileri, çıkışını devam ettirmek istiyor. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Galatasaray’da Mauro Icardi ve Kazımcan Karataş sakat. Lucas Torreira ise kart cezalısı.

Sivasspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Sivasspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James, Murat Paluli ve Aaron Appindangoye sakat olan isimler. Galatasaray’da Mauro Icardi ve Kazımcan Karataş sakat. Lucas Torreira ise kart cezalısı.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Jankat Yılmaz, Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Sergio Oliviera, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbulspor’u konuk eden Galatasaray, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 4. Galibiyetini alan Okan Buruk’un öğrencileri, Süper Lig’in yeni lideri oldu. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 1 puan önüne geçtiler. Sivasspor ise Kasımpaşa engelini 2-1 ile geçerek nefes aldı ama bu hafta işleri zor. Galatasaray, bu karşılaşmadan da 3 puan ile ayrılır ve galibiyet serisini 5 maça çıkartır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, zorlu Sivasspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndü. Bu sonuç ile Süper Lig’de liderliğini devam ettirdiler.