Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Reims İddaa Tahmini 02.01.2023

İddaa fikstüründe 2 Ocak Pazartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Reims karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19.00’da başlama düdüğü çalınacak olan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lille galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.15, Reims galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Lille Yükselişe Geçti

2022 Dünya Kupası dönüşünde Clermont deplasmanına konuk olan Lille, rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergiledi ve galibiyeti hak etti. Gol perdesini 68. dakikada Gomse açarken, son sözü Bayo söyledi ve oyuna girdikten 1 dakika sonra farkı 2’ye çıkardı. 2-0’lık net galibiyetle sahadan ayrılan Lille, Fransa Ligue 1 sahnesinde yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarırken, üst üste 2. galibiyetini aldı. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran Fonseca’nın öğrencileri, 16 hafta sonunda ise 6. sırada kendisine yer buldu. Son 5 iç saha maçından 4 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan ev sahibi, özellikle taraftarı önünde iyi bir futbol ortaya koydu. Bu hafta Reims’i sahasında konuk edecek olan Fonseca’nın öğrencileri, galibiyetlerine devam ederek, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Reims Lige Harika Döndü

Reims, Fransa Ligue 1 sahnesinde yenilmezlik serisini tam 8 haftaya çıkarmayı başardı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte ligin en formda takımlarından biri haline gelen konuk ekip, son 8 haftadan 3 galibiyet, 5 beraberlikle ayrıldı. Üst üste alınan 3 beraberliğin ardından teknik adam değişikliğine giden Reims, göreve William Still’i getirdi. Yeni hocasıyla son 5 haftada ise 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attılar. 10. sıraya kadar yükselmeyi başaran konuk ekip, özellikle iyi savunma performansıyla son haftalarda dikkat çekti. 8 maçlık fikstürde kalesinde sadece 5 gole izin veren Reims, 2022 Dünya Kupası dönüşü sahasında Rennes’i 3-1 mağlup etti. Rakibinin 12 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmayı başaran konuk ekip, bir kez daha rüştünü ispatladı diyebiliriz. 3 puanı 3 golle alan Reims, Lille deplasmanı öncesinde çok formda.

Lille – Reims Maç Bilgileri

Lille – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de bu hafta Benjamin Andre ve Carlos Baleba kart cezalısı. Gabriel Gudmundsson’un ise sakatlığı devam ediyor. Reims cephesinde Martin Adeline’nin sakatlığı devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’e galibiyetle geri dönen Lille ve Reims, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Son 3 haftadan yenilgisiz çıkmayı başaran Lille ve son 8 haftada bileği bükülmeyen Reims’in karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede, ilk 45 dakikada eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum. İlk yarıda iki takımda kolay kolay birbirlerine üstünlük şansı tanımayacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.04

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille ilk 45 dakikayı Jonathan David’in golüyle 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda Reims skoru Jens-Lys Michel Cajuste’nin golüyle yakaladı. Taraflar puanları bölüştü.