Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Schalke 04 Maç Tahmini 04.02.2023

4 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1.

Borussia Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Mönchengladbach galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Schalke 04 galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda.

Mönchengladbach Deplasmanda Kazandı

Mönchengladbach cephesinde geçtiğimiz hafta Hofmann ve Lars Stindl ikilisi damga vururken, ev sahibi 2 haftalık mağlubiyet serisinin ardından, Hoffenheim deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü. 18 hafta sonunda puanını 25’e çıkarmayı başaran Gladbach, kendisine 8. sırada yer buldu. Yan Sommer’in gidişi ev sahibinde moralleri bozarken, devre arsında transfer edilen tecrübeli file bekçisi Jonas Omlin, özellikle son maçta Sommer’in yokluğunu aratmadı. Üst sıra yarışında 4-1’lik Hoffenheim galibiyetiyle yeniden umutlanan Gladbach, bu hafta en alt sıradaki Schalke 04 karşısında galibiyet arayacak.

Schalke 04 Kadrosunu Yeniledi

Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak kapatan Schalke 04, sezonun ikinci yarısında puan kayıplarına devam etti. Bayern Münih, Frankfurt ve Leipzig mağlubiyetlerinin ardından, Köln’ü iç sahada konuk eden ekip, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Devre arası transfer döneminde Tim Skarke, Moritz Jenz, Michael Frey, Eder Balanta, Niklas Tauer, Jere Uronen, Timothée Kolodziejczak’ı kadrosuna katan konuk ekip, Skarke, Moritz Jenz, Michael Frey ve Uronen’in forma giydiği Köln mücadelesinde, kaybetmemeyi başardı. Son haftalardaki en dirençli futbolunu ortaya koyan konuk ekip, bu kez haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Mönchengladbach – Schalke 04 Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Sebastian Polter, Van den Berg ve Justin Heekeren’in sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Danny Latza, Dominick Drexler, Tom Krauss, Tim Skarke, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da haftayı 4 gollük galibiyetle kapatan Mönchengladbach, hücum hattındaki etkisiyle olumlu sinyaller verdi. Ev sahibi yükselişini taraftarı önünde sürdürecek ve zor günler geçiren Schalke’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach ve Schalke 04, haftayı 1’er puanla kapattı. İki takımda 90 dakika boyunca gol adına yetersiz bir futbol ortaya koyarken, birbirlerine üstünlük kuramadı.