Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Napoli İddaa Tahmini 05.02.2023

İddaa fikstüründe 5 Şubat Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Spezia ile Napoli karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak.

intobet, Spezia galibiyetine 8.90, beraberliğe 4.90, Napoli galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Spezia’da Tehlike Sürüyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı küme düşme tehlikesi yaşayan Spezia, devre arası transfer döneminde Wisniewski, Eldor Shomurodov, Raimonds Krollis, Tio Cipot, Joa Moutinho, Szymon Zurkowski, Salvatore Esposito ve Federico Marchetti’yi kadrosuna kattı. Ligde kalmak adına yeni bir kadro yapılanmasına giren ev sahibinde, savunmanın en önemli ismi Jakub Kiwior ise takımdan ayrıldı. Son 2 haftada önce Roma ardından Bologna karşısında 2-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamayan Spezia, bu hafta lider Napoli’yi sahasında konuk edecek. İlk 20 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Spezia, lider karşısında güven vermekten çok uzakta.

Lider Napoli Kazanmaya Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde Napoli rüzgarı esmeye devam ediyor. Tarihi bir sezon geçiren Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ilk 20 haftada en yakın rakibine 13 puan fark açtı. İnter derbisini kaybederek sezonun ilk mağlubiyetini yaşayan Napoli, son 4 haftada kazanarak, yeniden lige ambargo koydu. 20 hafta sonunda 17 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan konuk ekip, 20 haftada 48 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise sadece 15 gole izin verdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini A Grubu’nu lider kapatarak aldılar. İki kulvarda birden birbirinden iyi sınavlar veren konuk ekipte, Victor Osimhen ve Khvicha Kvaratskhelia ikilisi sezona golleriyle damga vurdu. Sezonun ilk yarısında Spezia engelini 1-02lık galibiyetle geçen Napoli, galibiyetlerine devam ederek, puan farkını açmak istiyor.

Spezia – Napoli Maç Bilgileri

Spezia – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia takımında Szymon Zurkowski, Bastoni, Nzola, Zoet, Kovalenko, Gyasi, Ekdal ve Moutinho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Emil Holm, Ethan Ampadu, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Napoli, 4’te 4 yapmayı başardı. Spalletti ve öğrencileri, farklı galibiyetlerine Spezia deplasmanında devam edecek ve rakipleriyle puan farkını açmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.74

intobet Oranı: H2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip 3 golle kazanırken, Spezia’ya gol şansı tanımadı. Lider lige damga vurmaya devam ederken, bu hafta bizleri yanıltmadı.