UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Bayern Münih İddaa Tahmini 14.02.2023

PSG sahasında Bayern Münih‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun ilk maçı 14 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Parc des Princes Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın yayın ekranı EXXEN.

Bets10, PSG galibiyetine 2.94, beraberliğe 3.82, Bayern Münih galibiyetine ise 2.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.61 oran kazandırıyor.

PSG’de Önemli Eksikler

Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna rağmen sezon başında göreve Christophe Galtier’i getiren PSG, gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna dikti. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ni müzesine götürmek isteyen ev sahibi, yeni hocasıyla 2022 Dünya Kupası’na kadar 3 kulvarda birden namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de 7 haftanın 4’ünde puan kaybetti. Messi, Mbappe, Neymar gibi yıldız isimler, takımlarına yorgun döndü. Dünya Kupası dönüşü sakatlık haberleri peş peşe gelirken, ev sahibi geçtiğimiz hafta Messi ve Mbappe’nin yokluğunda mağlup oldu. Monaco deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen PSG, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. İlk sınavı Bayern Münih’e karşı iç sahada verecek olan ekip, Almanya deplasmanına avantajlı gitmek istiyor.

Bayern Münih Yeniden Yükselişte

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 heyecanı yaşanırken, grup aşamalarına damga vuran Bayern Münih, PSG deplasmanına konuk olacak. C Grubu’nda 6’da 6 yapmayı başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, 5 maçta gol yemeden kazandı. 18 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Bayern Münih, 2022 Dünya Kupası dönüşü Almanya Bundesliga’da üst üste beraberlikler aldı. 3 haftalık fikstürde 1’er puana razı gelen konuk ekip, Wolfsburg deplasmanından aldığı 4-2’lik galibiyetle yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta iç sahada Bochum’u ise 3-0 mağlup etti. Yeni transfer Yan Sommer kalede iyi bir performans ortaya koyarken, Bayern güçlenerek yoluna devam ediyor. Devre arası transfer döneminde Daley Blind ve João Cancelo kadroya katılan diğer isimler oldular. Nagelsmann ve öğrencileri, devler sahnesinde etkisini PSG galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

PSG – Bayern Münih Maç Bilgileri

PSG – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Renato Sanches, Kylian Mbappe ve Nordi Mukiele’nin sakatlıkları devam ediyor. Messi’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Bayern Münih cephesinde ise Noussair Mazraoui, Manuel Neuer, Sadio Mane, Josip Stanisic ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Chadaille Bitshiabu, Nuno Mendes, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Zaire Emery, Vitor Ferreira.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grupların en iyi performanslarından birini ortaya koyan Bayern Münih, galibiyetlerine PSG deplasmanında devam etmek istiyor. 2022 Dünya Kupası’ndan rakibine oranla daha iyi bir geri dönüş yapan Bayern Münih, PSG karşısında zorlanmadan gol bulmayı başarırken, ev sahibi PSG ise rakibine karşılık verecektir. Mücadelede 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.20

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta skoru belirleyen isim ikinci yarıda Kingsley Coman oldu. Bayern Münih deplasmandan 1-0’lık galibiyetle dönerek, Çeyrek Final yolunda dev bir adım atarken, PSG ise sakatlıklarla boğuştuğu bu zorlu dönemde kaybederek, rövanşta kazanmak zorunda kaldı.