Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Union Berlin İddaa Tahmini 26.02.2023

26 Şubat Pazar günü Almanya Bundesliga‘da zirvenin kaderi belli oluyor. Liderlik koltuğunu paylaşan Bayern Münih evinde Union Berlin‘i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak dev maçın başlama saati 19:30.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.38, Union Berlin galibiyetine ise 9.03 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 4.67, konuk ekibe ise 7.21 olarak verilmiş.

Bayern Münih Galibiyet Peşinde

Bayern Münih, Mönchengladbach mağlubiyetine rağmen, averaj farkıyla liderliğini sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tüm maçlarını kazanan Nagelsmann ve öğrencileri, zorlu PSG deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönerken, Bundesliga’da tam 13 hafta sonra mağlup oldu. Mönchengladbach’a deplasmanda 3-2 kaybettiler. Upamecano’nun kırmızı kartı tüm planları alt üst ederken, 3 takım birden puanını eşitledi ve zirve mücadelesini sürdürmeye devam etti. Kritik bir hataya imza atan Bayern Münih, bu hafta aynı puana sahip olduğu Union Berlin’i sahasında ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi yorgunluğunu üzerinden atan Nagelsmann’ın öğrencileri, kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Bayern Münih’i bu sezon iç sahada mağlup edebilen olmadı.

Union Berlin Çok Formda

Union Berlin’de rüya sezon devam ediyor. Urs Fischer önderliğinde ilk haftadan itibaren Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Union Berlin, son 13 haftaya girilirken, zirvenin ortakları arasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz Son 16 biletini cebine koymayı başaran ev sahibi, iki kulvarda birden çok etkili. Golsüz beraberlikle döndükleri Ajax deplasmanının ardından, iç sahada alınan 3-1’lik galibiyet, Son 16 biletini konuk ekibe getirdi. Almanya Bundesliga’da ise son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. Geçtiğimiz hafta Schalke 04 ile golsüz berabere kalan ekip, tek başına lider olma şansını kaçırsa da, yenilmezlik serisini korudu ve zirveye ortak oldu. Bu hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olacak olan Urs Fischer’in öğrencileri, kazanması halinde liderlik koltuğuna otururken, berabere kalması halinde ise zirvenin ortakları arasında yer almaya devam edebilir.

Bayern Münih – Union Berlin Maç Bilgileri

Bayern Münih – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Dayot Upamecano kart cezalısı, Neuer, Hernandez, Mane ve Mazraoui’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Thomas Müller.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 13 haftaya girilirken, Bayern Münih ve Union Berlin’in şampiyonluk iddiası doludizgin devam ediyor. Aynı puanla zirveyi paylaşan iki takımın zorlu mücadelesinde, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum. 3 puandan fazlasını ifade eden maçta, iki takımda ilk yarı iyi savunma performansları sergileyecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.31

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, en yakın rakibi Union Berlin karşısında fişi ilk yarıdan çekti. Ev sahibi 3 golle ilk 45 dakikaya damga vururken, 90 dakika sonunda skoru korumayı başardı.