UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Leipzig Maç Tahmini 14.03.2023

Manchester City evinde Leipzig‘i konuk ediyor. 14 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun rövanş mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Manchester City galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.20, Leipzig galibiyetine ise 7.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.43 oran kazandırıyor.

Manchester City Avantajı Lehine Çevirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 eşleşmesinde Manchester City, Leipzig karşısında avantajlı konuma geçti. Leipzig deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Pep Guardiola ve öğrencileri, tur biletini iç sahaya bıraktı. İlk yarıda savuna hatasını iyi değerlendiren Manchester City, Mahrez ile öne geçti. İkinci yarıda ise savunma hattı aynı etkiyi gösteremedi ve Leipzig karşısında skoru koruyamadılar. Deplasmandan 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, Etihad Stadı’nda kazanmak zorunda. İngiltere Premier Lig sahnesinde ise zirve takibine devam eden City, liderliği kaybetmesinin ardından 3’te 3 yaparak yükselişe geçti. 3 haftadır kazanan ve rotasını devler sahnesine çeviren ev sahibi, iç saha avantajıyla tura yakın taraf.

Leipzig’de Rose Etkisi

Leipzig cephesinde Marco Rose etkisin devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından Leipzig, Almanya Bundesliga’da zirve mücadelesi verirken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yoluna devam etti. Geçtiğimiz hafta Bundesliga sahnesinde Mönchengladbach’ı iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise iç sahada konuk ettikleri Manchester City ile 1-1 berabere kaldılar. İlk yarıda savunma hattının hatası konuk ekibi 1-0 geriye düşürürken, ikinci yarıda skoru eşitlemeyi başardılar. İç sahada iyi bir performans sergileyen Leipzig’in, deplasmanda ise işi oldukça zor. Sürpriz peşinde olan konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle, neler yapabileceğini bizlere gösterdi.

Manchester City – Leipzig Maç Bilgileri

Manchester City – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde bu hafta Abdou Diallo, Xaver Schlager, Peter Gulacsi, Daniel Olmo ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

Leipzig'in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçından kazanan çıkmadı. Taraflar 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza attı. Manchester City rövanşta iç saha avantajıyla galibiyete yakın taraf. Mücadelede tekrar karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını ve Manchester City’nin iç saha avantajıyla galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 7-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City harika bir Şampiyonlar Ligi performansı sergiledi. İngiliz devi tam 7 golle Leipzig engelini geçmeyi başarırken, Erling Haaland maça 5 golle damga vurdu. Ev sahibi harika hücum performansı ve aldığı galibiyetle bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.