İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Bournemouth İddaa Tahmini 18.03.2023

İngiltere Premier Lig’de 3 maçtır kaybetmeyen Aston Villa evinde, Bournemouth karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Connect sitesinden izlenebileceğini belirtelim.

Aston Villa ile Bournemouth takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Aston Villa galibiyetine 1.75, beraberlik tercihine 3.95, Bournemouth galibiyetine ise 4.80 verildiğini görüyoruz.

Aston Villa 3 Puan Peşinde

Aston Villa, Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Everton ve Crystal Palace karşısında kazanmayı başaran Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu ise West Ham deplasmanından 1 puan ile döndü. Öne geçtikleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Unai Emery’nin öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. Yavaş yavaş çıkışa geçmeye başlayan Aston Villa, bu hafta konuk edeceği Bournemouth karşısında da 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Aston Villa’da Philiippe Coutinho ve Boubacar Kamara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth Umutlarını Koruyor

Bournemouth, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını koruyor. Geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet alan Bournemouth, Vitality’de konuk ettiği Liverpool’u tek golle 1-0 mağlup ederek dikkat çekmişti. Philip Billing’in golüyle 3 puanı alan Bournemouth, puanını 24 yaptı ve 18. Sıraya yükseldi. Hala düşme hattındalar ama en azından son sıradan kurtuldular ve baskıyı biraz olsun azalttılar. Bu hafta Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Junior Stanislas, David Brooks, Matias Vina, Ilya Zabarnyi ve Lloyd Kelly’nin sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa – Bournemouth Maç Bilgileri

Aston Villa – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Philiippe Coutinho ve Boubacar Kamara’nın sakatlıkları devam ediyor. Bournemouth’da Junior Stanislas, David Brooks, Matias Vina, Ilya Zabarnyi ve Lloyd Kelly’nin sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Aston Villa, Premier Lig’de son 3 maçta 7 puan topladı. Geçen hafta konuk oldukları West Ham deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bournemouth ise kümede kalma savaşı veriyor. Geçen hafta sürpriz yaparak Liverpool’u 1-0 mağlup ettiklerini belirtelim. Aston Villa deplasmanında da sürpriz arayacaklar ama Unai Emery’nin ekibi son haftalarda formda. Bournemouth’u pek şansı yok. Aston Villa kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa rahat kazandı. Bournemouth’u 3-0 mağlup ederek son 4 maçta 10 puan topladılar.