Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Bayern Münih İddaa Tahmini 19.03.2023

Almanya Bundesliga‘nın lideri Bayern Münih, 19 Mart Pazar akşamında Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bayer Leverkusen 4.94, beraberliğe 4.70, Bayern Münih galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.25, beraberliğe 4.03, konuk ekibe 1.39 oran veriyor.

Bayer Leverkusen Lider Karşısında

Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nden Çeyrek Final biletiyle dönüyor. Son 16 eşleşmesinde Ferencvaros engellerini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başaran Xabi Alo’so’nun öğrencileri, hem iç saha hem de deplasmanda hataya yer vermedi. Harika bir Avrupa performansı sergileyen ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise 2 haftadır kazanıyor. İç sahada alınan 4-1’lik Hertha Berlin galibiyetinin ardından, Werder Bremen deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başardılar. Ev sahibi iki kulvarda birden geçirdiği zorlu fikstüre rağmen, hataya yer vermedi. Alonso ve öğrencilerinin zorlu fikstürü, Avrupa dönüşü Bayern Münih karşısında devam edecek. Bayer Leverkusen lider karşısında galibiyet arayacak.

Bayern Münih Zirveyi Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da son 10 haftaya girilirken, Bayern Münih en yakın rakibinin 2 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. 24 haftayı 15 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle 52 puan toplamayı başaran Nagelsmann ve öğrencileri, 3’te 3 yaparak, en yakın rakibi Dortmund’un 2 puan üzerinde yer aldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Augsburg karşısında 5-3’lük galibiyete imza attılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koyan Bayern Münih, 8’de 8 yapmayı başardı. Tüm maçlarını kazanan konuk ekip, devler sahnesine tam anlamıyla damga vurdu. Almanya Bundesliga şampiyonluğu içinse önemli adımlar atan Bayern Münih, bu hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip sezonun ilk yarısında Bayer Leverkusen engelini 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmıştı.

Bayer Leverkusen – Bayern Münih Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Charles Aranguiz ve Patrik Schick’in sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih’te ise Eric Choupo-Moting, Manuel Neuer ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Sadio Mane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde cebine Çeyrek Final biletini tüm maçlarını kazanarak koyan Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da ise yoluna lider olarak devam ediyor. Nagelsmann ve öğrencileri, galibiyetlerine Bayer Leverkusen deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen haftanın sürprizine imza attı. Ev sahibi Bayern Münin engelini galibiyetle geçerken, Münih ise milli ara öncesi liderlik koltuğunu Dortmund’a kaptırdı.