Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 19.03.2023

19 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.23, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 3.09 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Union Berlin Avrupa’ya Veda Etti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun rövanşında US Gilloise deplasmanına konuk olan Union Berlin, ilk maçta 3 kez geriden gelerek skoru 3-3’e getirmeyi başarırken, bu kez 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi 2 maçtır savunmada önemli zafiyetler gösterirken, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirmek zorunda kaldı. İlk 24 haftadan 13 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 45 puan toplamayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, son 4 haftada puan kayıplarından kurtulmayı başaramazken, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle liderlik fırsatını kaçırdı. Son 10 haftaya girilirken, liderin 7 puan gerisinde yer alıyorlar. Şampiyonluk umutları devam eden Union Berlin, Avrupa dönüşünde Frankfurt’u sahasında konuk edecek.

Eintracht Frankfurt Düşüşe Geçti

Son Avrupa şampiyonu Eintracht Frankfurt, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Son 16 Turu’na kadar çıkmayı başarırken, Napoli karşısında galibiyet alamadan devler sahnesine veda etti. İlk maçı iç sahada 2-0 kaybeden konuk ekip, hafta içi ise rövanştan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Rotasını yeniden Almanya Bundesliga’ya çeviren Eintracht Frankfurt, son 3 lig maçından galibiyet çıkaramadı. 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Oliver Glasner’in öğrencileri, liderin 12 puan gerisine düştü. Bitime 10 hafta kala, 6. sırada yer alan konuk ekip, 3. sırada yer alan Union Berlin’i deplasmanda mağlup etmek istiyor. Sezonun ilk yarısındaki maç Frankfurt üstünlüğüyle sona erdi. Glasner ve öğrencileri, bir kez daha galip gelmek istiyor.

Union Berlin – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Union Berlin – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor. Frankfurt takımında ise Sebastian Rode kart cezalısı. Ebimbe ve Lindström’ün ise sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Philipp Max, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Ansgar Knauff, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Aurelio Buta.

İddaa Tahmini

Hafta içi fikstüründen yorgun ve moralsiz dönen Union Berlin ile Frnakfurt, Almanya Bundesliga’da karşı karşıya geliyor. Avrupa Ligi’ne veda eden Union Berlin ve Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Frankfurt’un karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede, iki takımda ilk 45 dakika birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.74

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rani Khedira ve Kevin Behrens ikilisi iç sahada Union Berlin’i galibiyete taşıdı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, Union Berlin rakibine ikinci yarıda üstünlük kurdu. Kazananları tebrik ederiz.