UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Avusturya Azerbaycan Bahis Tahmini 24.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeler F Grubu ilk maçlar heyecanı başlıyor. Azerbaycan deplasmanda, Avusturya’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.45’de başlayacağını ve Bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Avusturya ve Azerbaycan arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Avusturya kazanır 1.27, beraberlik 6.20, Azerbaycan kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.  

Avusturya Dünya Kupası Bileti Alamadı

Avusturya, 2022 Dünya Kupası bileti alamayan takımlardan biriydi. Play off yarı finalinde karşı karşıya geldikleri Galler’e 2-1 kaybettiler ve Dünya Kupası’na katılma maceraları sona erdi. Ralf Rangnick’in ekibi EURO 2024 Avrupa Elemelerinde ise F Grubunda yer alacak. Grupta İsveç, Belçika, Azerbaycan ve Estonya ile karşı karşıya gelecekler. Grubun ilk maçında ise Azerbaycan’ı konuk edecek olan Avusturya, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Azerbaycan Sürpriz Arayacak

Azerbaycan, grubun zayıf halkalarından biri olarak gösteriliyor. F Grubunda mücadele edecek olan Giovanni De Biasi’nin ekibinin rakipleri İsveç, Belçika, Estonya ve Avusturya. Grupta Estonya ile beraber son 2 sırayı paylaşmaları bekleniyor. Azerbaycan, grubun ilk maçında ise Avusturya’nın konuğu olacak. Uluslar Ligi’nde oynadığı son 3 resmi maçı da kazanarak dikkat çeken Azerbaycan, EURO 2024 Elemelerinde Avusturya deplasmanında da sürpriz arayacak.

Avusturya – Azerbaycan Maç Bilgileri

Avusturya – Azerbaycan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Maximillian Wöber, Stefan Posch, David Alaba, Philipp Lienhart, Xaver Schlager, Nicolas Seiwald, Marcel Sabitzer, Christoph Baumgartner, Marko Arnautovic, Junior Adamu

Azerbaycan'ın 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Şahruddin Mahammadaliyev, Bahlul Mustafazade, Badavi Guseynov, Abbas Hüseynov, Elvin Cagerquliyev, Hojatollah Haghverdi, Emin Makhmudov, Eddy Israfilov, Filip Ozobic, Ozan Can Kökçü, Renat Dadashov

İddaa Tahmini

Azerbaycan zor bir gruba düştü. İspanya, İsveç ve Avusturya gibi takımların bulunduğu gruptan çıkmaları pek mümkün gözükmüyor. Zaten Dünya Kupası eleme grubunda da vasatı aşamadılar. Avusturya, grubun ilk maçında Azerbaycan’ı konuk edecek. Ralf Rangnick’in öğrencileri maçın net favorisi. Belçika ve İsveç gibi 2 güçlü takımın yer aldığı grupta ilk 2 umutlarını sonuna kadar zorlaayacaklarını düşünüyorum. Avusturya’dan rahat bir galibiyet beklentim var. Azerbaycan engelini farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

intobet Oranı: H1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Avusturya rahat bir galibiyet aldı. Azerbaycan engelini 4-1 ile geçerek gruba 3 puan ile başladılar.