UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İsveç Belçika İddaa Tahmini 24.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri F Grubu ilk maçında Belçika deplasmanda, İsveç’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 22.45’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

İsveç ve Belçika arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İsveç kazanır 3.45, beraberlik 3.45, Belçika kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

İsveç Sürpriz Peşinde

İsveç, EURO 2024 Elemelerinde F Grubunda yer alacak. Grubun ilk maçında ise Belçika ile karşı karşıya gelecekler. Grup liderliği açısından son derece önemli bir karşılaşma olacak gibi duruyor. İsveç, bildiğimiz gibi 2022 Dünya Kupası bileti alamamıştı. EURO 2024 Elemeleri ile yeni bir sayfa açmak istiyorlar. Golcü Zlatan Ibrahimovic’in tekrardan kadroya dahil edildiğini de belirtelim. Grubun ilk maçında Belçikla’yı konuk edecek olan İsveç’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika Grubun Favorisi

Belçika, 2022 Dünya Kupası’na erken veda etmişti. Grupta oynadıkları 3 maçta sadece Tunus karşısında kazanabildiler ve gruptan çıkamadılar. Kötü bir Dünya Kupası macerası geçiren Belçika’da Roberto Martinez’in görevine de son verildi. Takımın başına ise Domencio Tedesco’nun getirildiğini belirtelim. EURO 2024 Avrupa Elemelerinde F Grubunda yer alacak olan Belçika, grubun favorisi olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında ise İsveç’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Belçika’da önemli bir eksik yok.

İsveç – Belçika Maç Bilgileri

İsveç – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Martin Olsson, Victor Lindelöf, Ludwig Ausgustinsson, Joakim Nilsson, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Dejan Kulusevski, Alexander Isak

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Timoth Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Leander Dendonecker, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Belçika, 2022 Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaratan takımlardan biriydi. Gruptan çıkamayan Belçika’da teknik direktör Roberto Martinez’in görevine son verildi. Takımın başına ise Domenico Tedesco getirildi. İsveç ise Dünya Kupası bileti alamamıştı. Play off finalinde Polonya’ya 2-0 kaybettiler. Ibrahimovic, mili takıma yeniden çağrıldı. EURO 2024 Avrupa Elemeleri F Grubun favori iki takımı ilk maçta karşı karşıya gelecek. Hücum hattı üretken olan iki takımın maçında gollere yönelmek daha mantıklı. Her iki takımında skor üreteceği bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika net bir galibiyet aldı. İsveç deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar. Romelu Lukaku galibiyetin baş mimarıydı.