İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Osasuna İddaa Tahmini 02.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Lider Barcelona evinde, Osasuna’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Barcelona ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.22, beraberlik 6.70, Osasuna kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış. 

Barcelona’dan 4 Gollü Galibiyet

Barcelona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da Real Betis’i konuk eden Barcelona, karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Lewandowski önderliğinde rahat bir 3 puan alan Barcelona, şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta içi ise Osasuna’yı ağırlayacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı El Sadar’da 2-1 kazanan Barcelona, bu maçın da net favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Frenkie De Jong’un sakatlığı sürüyor.

Osasuna Orta Sıralarda

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz hafta puan alamadı. El Sadar’da konuk ettikleri Real Sociedad karşısında 2-0 mağlup oldular. 2 maçlık galibiyet serisi de sona eren Jagoba Arrasate’nin ekibi Avrupa yarışında da yara aldı diyebiliriz. Real Betis’in mağlup olduğu haftada puan almaları gerekiyordu ama olmadı. La Liga’da orta sıralarda yer alan Osasuna, bu hafta lider Barcelona’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona – Osasuna Maç Bilgileri

Barcelona – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Frenkie De Jong’un sakatlığı sürüyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Gavi, Frankie De Jong, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Moncayola, Lucas Torro, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Barcelona, geçtiğimiz hafta Camp Nou’da konuk ettiği Real Betis’i farklı geçti. Rakibini 4-0 mağlup eden Xavi’nin öğrencileri La Liga’da şampiyonluğa haftalar sayıyor. En yakın takipçisi Real Madrid’in tam 11 puan önündeler. Osasuna ise 2 maç aradan sonra puan kaybetti. El Sadar’da geçen hafta Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler. Avrupa umutları da yavaş yavaş azalmaya başladı. Barcelona rahat bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.43

intobet Oranı: H1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, zorlandığı maçta kazanmayı başardı. Jordi Alba’nın tek golüyle Osasuna’yı 1-0 mağlup ettiler.