İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Girona Bahis Tahmini 23.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Girona deplasmanda, Celta Vigo’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Celta Vigo ile Girona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Celta Vigo galibiyetinin 2.00, beraberlik tercihinin 3.70, Girona galibiyetinin ise 3.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Celta Vigo Ateş Hattında

Celta Vigo’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Athletic Bilbao deplasmanına konuk olan Carlos Carvahal’ın ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste mağlubiyetler almaya devam eden Celta Vigo’nun son 4 maçından puan çıkartamadığını belirtelim. Düşme hattındaki Valladolid ile aralarında 4 puanlık fark var. Celta Vigo tam anlamıyla ateş hattında ve bu hafta puan almaları şart. Balaidos’da Girona’yı konuk edecek Celta Vigo’da eksik bulunmuyor.

Girona 4 Maç Sonra Kaybetti

Girona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Montilivi’de Villarreal’i konuk eden Michel’in ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle puan alamadılar. La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Girona, Konferans Ligi umutlarını zora soktu. Kalan 3 haftada en az 7 puan toplamaları şart ama bunun da kolay olmadığını belirtelim. Bu hafta Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olacak Girona’da Ibrahima Kebe’nin sakatlığı sürüyor.

Celta Vigo – Girona Maç Bilgileri

Celta Vigo – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Ibrahima Kebe’nin sakatlığı sürüyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Christian Stuani

İddaa Tahmini

Celta Vigo’da mağlubiye serisi sürüyor. Geçen hafta sonu San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybettiler. Üst üste 4 maçtır puan alamayan Celta Vigo düşme hattına 4 puan uzaklıkta. Girona ise 4 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirdi. Villarreal’e iç sahada 2-1 kaybettiler. Konferans Ligi umutları zora girdi. Balaidos’da Celta Vigo 3 puan arıyor ama işleri kolay değil. Her iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Girona’da Konferans Ligi umutları sürüyor. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede kazanan çıkmadı. Her iki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.