TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Alanyaspor İddaa Tahmini 18.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de 7. Haftanın kapanış maçı. Alanyaspor deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ile Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 1.53, beraberlik tercihine 4.71, Alanyaspor galibiyetine ise 6.40 verildiğini görüyoruz.

Fenerbahçe Puanla Döndü

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde Rennes deplasmanına konuk oldu. Rakibi karşısında 2-0 geriye düştüler ama pes etmediler. İrfan Can ve Enner Valencia’nın golleriyle 2-2’yi bulan Sarı Lacivertliler, Fransa’dan puan ile dönmeyi başardı. Süper Lig’de ise geçtiğimiz haftayı bay olarak geçmişlerdi. Süper Lig’de bu sezon 5 maça çıkan Fenerbahçe’nin 3 galibiyeti var. Kadıköy’de oynadıkları son maçta Kayserispor’u 2-0 mağlup ettiler. Jorge Jesus’un ekibi bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek ve maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres ve Nazım Sangare’nin sakatlıkları devam ediyor.

Alanyaspor Evinde Kazandı

Alanyaspor, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük karşısında kazanan Farioli’nin ekibi, bu galibiyetin ardından üst üste 4 maçta da galibiyet alamamıştı. Geçen hafta Ankaragücü karşısında da çok iyi oynamadılar ve şanslı bir galibiyet aldılar. Bu hafta Fenerbahçe deplasmanında işleri çok zor olacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da Umut Güneş, Famara Diedhiou ve Oussama Targhalline’nin sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe – Kayserispor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres ve Nazım Sangare’nin sakatlıkları devam ediyor. Alanyaspor’da Umut Güneş, Famara Diedhiou ve Oussama Targhalline’nin sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia, Michy Batshuayi

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın net favorisi. Hafta içi Rennes deplasmanında alınan beraberlik tüm moralleri yükseltti. Süper Lig’de de bu hafta Alanyaspor karşısında coşkulu bir futbolla 3 puan almalarını bekliyorum. Jorge Jesus’un ekibi, Alanyaspor’u mağlup edere ve milli araya galibiyet ile girer.  

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 Üst, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 Üst, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe’den Kadıköy’de puan almak çok zor. Alanyaspor, çok etkisiz kaldı ve farklı kaybetti. Fenerbahçe, 3 puanı iyi oyun ve 5 golle aldı.