İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 05.03.2023

Siz değerli takipçilerimiz için 5 Mart Pazar gününe 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Rennes – Marsilya: MS 2, 2.18 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 5 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesinde, Rennes ile Marsilya karşı karşıya. Zorlu mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Rennes, Jeremy Doku’nun attığı tek golle 3 puana uzandı. UEFA Avrupa Ligi vedasının ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde 2’de 2 yapmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, bitime 14 hafta kala 46 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Rennes, son 2 hafta kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başardı. Rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başardı. Tamamen lige odaklanan Rennes, bu hafta liderin en yakın takipçisi Marsilya’yı sahasında konuk edecek. Rakibiyle arasında 6 puan fark bulunan ev sahibi, kazanarak puan farkını 3’e indirmek istiyor. Rennes hedefin tek kulvara inmesiyle birlikte, son haftalarda etkili olmaya başladı. Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren Marsilya, geçtiğimiz hafta lider PSG’ye diş geçiremedi. Veldorme Stadı’nın ev sahipliği yaptığı zorlu mücadele, 3-0’lık PSG galibiyetiyle sona erdi. Lider ile puan farkını 2’ye indirme şansını kaçıran Igor Tudor’un öğrencileri, son 14 haftaya girilirken 2. sıradaki yerini korumasına karşın, liderin 8 puan gerisine düştü. İlk 25 haftada sadece 5 kez mağlup olan Marsilya’nın, geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyete rağmen harika bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. PSG hezimetinin ardından Fransa Kupası Son 16 eşleşmesinde alt ligde mücadele eden Annecy’i sahasında konuk eden Marsilya, bir darbe de kupa serüveninde aldı. Seri penaltılarla çeyrek final şansını kaybeden konuk ekip, rotasını Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna çevirdi. Zirve yarışında PSG mağlubiyetiyle birlikte ağır yar alan Marsilya, puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. Hala Ligue 1’de liderin ardından en iyi performans grafiğini sergileyen Marsilya, zorlu Rennes deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Lyon – Lorient: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 5 Mart Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon sahasında Lorient’i konuk edecek. beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:05. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Lyon, maç boyunca oyunun hakimi olmayı başarırken, 3 puanı 3 golle aldı. Ligin en zayıf halkası Angers karşısında hataya yer vermeyen ev sahibi, son 4 haftada ise 3. galibiyetini aldı. Blanc’ın göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçen ve üst sıralar için umutlanan Lyon, son 6 lig maçında sadece Auxerre engeline takıldı ve mağlup oldu. Hafta sonu alınan Angers galibiyetinin ardından, hafta içi fikstüründe ise Grenoble’yi mağlup etmeyi başardılar ve Fransa Kupası’nda çeyrek final biletini aldılar. İki kulvarda birden iyi performanslar sergilemeye başlayan Lyon, sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup olduğu Lorient karşısına formda ve moralli çıkacak. 9. sırada yer alan ev sahibi, ilk 6 hedefinden hala çok uzakta. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında düşme hattındaki Auxerre’yi sahasında konuk eden Lorient, pozisyon bulmakta zorlandığı 90 dakikadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Konuk ekip son 7 haftanın 5’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramadı. İlk 18 haftanın en formda takımları arasında yer almayı başaran Lorient, son 7 haftalık fikstürde ise istikrardan uzak kaldı. 25 hafta sonunda 39 puanla 8. sırada yoluna devam eden konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada mağlup etmeyi başardığı Lyon’a deplasmanda konuk olacak. Dış sahada son 6  maçının 5’inde puan kaybı yaşayan Regis Le Bris’in öğrencileri, dış saha karnesiyle güven vermekten uzak kaldı. Rakibinin 1 puan üzerinde yer alan Lorient’in, ligdeki yerini koruması için en az 1 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1 ve Fransa Kupası’nda galibiyetler almayı başaran Lyon, iki kulvarda birden umutlandı. Kupa galibiyetiyle lige dönen Blanc’ın öğrencileri, taraftarı önünde Lorient’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Toulouse – Clermont: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 5 Mart Pazar akşamı 26. hafta heyecanı yaşanıyor. Toulouse sahasında Clermont’u konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, ilk 25 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. Philippe Montanier’in öğrencileri, 32 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Kalesinde 41 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 45 gol göndermeyi başardı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Toulouse, Fransa Ligue 1’de son 2 haftayı Marsilya ve Reims mağlubiyetleriyle geride bıraktı. Fransa Kupası’nda ise geçtiğimiz hafta Rodez Averyon engelini 6-1’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Çeyrek Final biletini cebine koyan Toulouse, zor günlerden yarım düzene gole imza attığı harika bir galibiyetle çıkarken, lige moralli dönüyor. Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Strasbourg karşısına çıkan Clermont, puan kayıplarına 1-1’lik iç saha beraberliğiyle devam etti. Son 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Son 6 haftada sadece 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Clermont, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. 31 puanla 12. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, üst sıra savaşından uzak kaldı. 6 haftalık galibiyet serisinin öncesinde üst üste 3. galibiyet imza atan ve sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Clermont, son haftalarda düşüşe geçti. Rakiplerine karşı pozisyon üretmekte zorlanan konuk ekip, Toulouse deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de yaşadığı düşüşü Fransa Kupası galibiyetiyle telafi eden Toulouse, rakibinden daha formda ve moralli. Toulouse iç saha avantajını da arkasına alarak, Clermont’u mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.62

Bets10 Bahis Oranı: 7.05