Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Leipzig İddaa Tahmini 07.08.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 7 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Leipzig karşı karşıya gelecek.

intobet, Stuttgart galibiyetine 4.30, beraberliğe 3.98, Leipzig galibiyetine 1.79 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.76, beraberliğe 3.44, konuk ekibe ise 1.58 oran veriyor.

Stuttgart Galibiyetle Başladı

Stuttgart kabus gibi geçen sezonun ardından, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Almanya Bundesliga’da küme düşme potasından son hafta galibiyetiyle kurtulurken, kötü geçen sezona rağmen teknik adam Pellegrino Matarazzo ile yola devam kararı ev sahibi, ilk resmi maçına Almanya DFB Kupası’nda çıkarken, konuk olduğu Dynamo Dresden deplasmanında 10 kişiyle 1-0’lık galibiyete uzanmayı başardı. Josha Vagnoman, Konstantinos Mavropanos, Juan José Perea ve Hiroki Ito transferleriyle kadrosunu güçlendiren Stuttgart, güçlenen kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ev sahibi etkisini Leipzig karşısında galibiyetle devam ettirmek istiyor.

Leipzig Süper Kupa Fırsatını Kaçırdı

Leipzig cephesinde yeni sezon Süper Kupa mağlubiyetiyle başladı. Domenico Tedesco’nun göreve gelmesiyle birlikte geçen sezonun ortasından itibaren yükselişe geçen Leipzig, son 10 yılda şampiyonluk kupasının sahibi Bayern Münih’e direnemedi. Almanya DFB Kupası’nın sahibi Leipzig, sezona istediği gibi bir bşalangıç yapamazken, mücadele 5-3’lük mağlubiyetle sona erdi. Tyler Adams, Hee-chan Hwang, Brian Brobbey ve Nordi Mukiele’nin ayrılışının ardından, David Raum , Xaver Schlager ve Janis Blaswich’i renklerine bağlayan konuk ekip, savunmada önemli hatalar yaparken, hücum hattında ise son derece etkiliydi. Olmo ve Nkunku ikilisi geçen sezonda başlayan yükselişlerine tam gaz devam etti. Süper Kupa fırsatını elinde kaçıran Leipzig, Almanya Bundesliga’da sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Stuttgart – Leipzig Maç Bilgileri

Stuttgart – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Tanguy Coulibaly, Lilian Egloff, Nikolas Nartey ve Wahidullah Faghir sakat. Leipzig cephesinde ise Yussuf Poulsen’in sakatlığı bulunuyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Endo, Mavropanos, Mangala, José Perea, Sasa Kalajdzic, Ito, Fünrich, Silas, Tiago Tomás, Silla Mvumpa.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Schlager, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Forsberg, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Tedesco’nun göreve gelişiyle yükselişe geçen Leipzig, yeni sezonda Bundesliga etkisin kaldığı yerden devam ettirecek ve ilk hafta konuk olacağı Stuttgart deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Leipzig deplasmana Christopher Nkunku ile öne geçerken, Stuttgart ise beraberliği Mohamed Ahamada’nın golüyle buldu. Mücadelede 1’er puan bölüşüldü.