UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

AEK Larnaca Rennes Bahis Tahmini 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında, AEK Larnaca ile Rennes karşı karşıya gelecek. Saat 19.45’de başlayacak mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

AEK Larnaca ile Rennes takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak AEK Larnaca galibiyetine 4.95, beraberlik tercihine 4.00, Rennes galibiyetine ise 1.72 verildiğini görüyoruz.

AEK Larnaca Zayıf Halka

AEK Larnaca, UEFA Avrupa Ligi grubunun en zayıf takımı olarak gösteriliyor. Bu durumun şimdilik kağıt üzerinde olduğunu belirtelim. Grubun ilk maçında Rennes’i konuk edecekler. Play off turunda Dnipro’yu elemeyi başaran Jose Luis Oltra’nın öğrencileri, gruplara adını yazdırmayı başarmıştı. B Grubunda mücadele edecek olan AEK Larnaca, grupta Rennes, Dynamo Kiev ve Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta konuk edecekleri Rennes karşısında da işleri bir hayli zor.

Rennes Galibiyet Peşinde

Rennes, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında AEK Larnaca’nın konuğu olacak. Geçen hafta sonu Fransa Ligue 1’de Troyes deplasmanında 2 puan bırakan Rennes’de moraller bozuk. Bu sezon Fransa Ligue 1’de geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyetleri var. Kötü bir başlangıç yaptılar ve UEFA Avrup Ligi’nde kazanarak moral bulmak istiyorlar. Kadro kalitesi AEK Larnaca’nın çok üzerinde. Grubun ilk maçında AEK Larnaca’ya konuk olacak Rennes’den 3 puan beklentim var.

AEK Larnaca – Rennes Maç Bilgileri

AEK Larnaca – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AEK Arena oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

AEK Larnaca'nın ilk 11’i Belli mi?

AEK Larnaca’nın muhtemel kadrosu: Kenan Piric, Angel Garcia, Mikel Gonzalez, Nenad Tomovic, Roberto Rosales, Gus Ledes, Oier, Adam Gyurcso, Omri Altman, Imad Faraj, Rafael Lopes

Rennes'in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Adrien Truffert, Arthur Theate, Joe Rodon, Hamari Traore, Flavien Tait, Bptiste Santamaria, Lovro Majer, Martin Terrier, Benjamin Bourigeaud, Amine Gouri

İddaa Tahmini

Rennes, maçın favorisi. Fenerbahçe ile beraber grubun en güçlü 2 takımı olarak gösteriliyorlar. Zayıf rakibi AEK Larnaca karşısında kazanırlar ve 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes, zorlandığı maçta 3 puanı kaptı. AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazanan Fransız ekibi, ilk maçlar sonunda grupta liderliğe yükseldi.