Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Aston Villa Bahis Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak olup Beın Connect sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Leicester City ile Aston Villa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Leicester City galibiyetinin 2.52, beraberlik tercihinin 3.50, Aston Villa galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leicester City Yine Kaybetti

Brendan Rodgers adına tehlike çanları çalmaya başladı. Premier Lig’de 6 haftayı geride bıraktık ve henüz Leicester City’nin galibiyet alamadığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olan Leicester City, sahadan 5-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçmeyi başardılar ama üstünlükleri çok kısa sürdü. Üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan ve sadece 1 puan toplayabilen Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta King Power’da Aston Villa’yı konuk edecek. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Leicester City’de Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa Sürpriz Yaptı

Aston Villa, geçtiğimiz hafta Villa Park’da konuk ettiği Manchester City karşısında puan almayı başardı. Leon Bailey’in attığı golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Steven Gerrard’ın ekibi, bu sezon Premier Lig’de oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Topladıkları 4 puan ile 17. sırada yer alıyorlar ve düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Deplasman maçlarında puan alamayan Aston Villa’nın bu sezon 3 deplasman maçını da kaybettiğini belirtelim. Maç öncesinde Aston Villa’da Diego Carlos’un sakatlığı sürüyor.

Leicester City – Aston Villa Maç Bilgileri

Leicester City – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Diego Carlos’un sakatlığı sürüyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Diego Carlos, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Leicester City, maçın favorisi. Premier Lig’de bu sezon galibiyet ile tanışamadılar ama artık kazanmalarını bekliyorum. King Power’da taraftarı önünde Leicester City kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.18

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.52

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…