UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Braga Union Berlin İddaa Tahmini 15.09.2022

İddaa fikstüründe 15 Eylül Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde, Braga ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

Rexbet, Braga galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.50, Union Berlin galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Braga Mağlubiyetle Tanışmadı

Braga iki kulvarda birden bizlere bu sezon harika bir futbol izletiyor. Portekiz temsilcisi namağlup performansıyla yeni sezonda dikkat çekerken, hem Portekiz Premier Lig hem de UEFA Avrupa Ligi’nde başarıyı yakaladı. Portekiz Premier Ligi’nde açılışı ezeli rakibi Sporting karşısında 3-3’lük beraberlikle yapan ev sahibi, geri kalan 5 haftadan 5 galibiyetle ayrıldı ve Benfica’nın ardından en iyi performansı sergiledi. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise açılışı Malmö deplasmanında yapan 2-0’lık galibiyetle evine döndü. 7 maçta 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ve kalesinde sadece 5 gol gören Artur Jorge’nin öğrencileri, bu harika seriyi iç sahada Union Berlin’e karşı sürdürmek istiyor.

Union Berlin Liderlik Koltuğuna Oturdu

Almanya Bundesliga’nın yeni lideri Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun 2. haftasında Braga deplasmanına konuk olacak. Urs Fischer ve öğrencileri ilk hafta iç sahada US Gilloise engeline takılırken, 1-0’lık iç saha mağlubiyetinin ardından Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln’ü deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Ligde 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran Union Berlin, ligin en iyi performansını sergiledi. Avrupa sahnesinde ise ilk maçta 10 kişi kalmanın zorluğunu yaşayan ve son vuruşlarda bir türlü fırsatları değerlendiremeyen Union Berlin, bu hafta zorlu Braga deplasmanına çıkacak. Konuk ekip Bundesliga’nın lideri olarak UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini almak istiyor.

Braga – Union Berlin Maç Bilgileri

Braga – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal de Braga Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Braga takımında Victor Gomez’in sakatlığı bulunuyor.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Nuno Sequeira, Fabiano, Al Musrati, Andre Horta, Ricardo Horta, Simon Banza, Abel Ruiz, Vitor Oliveira.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Braga ve Union Berlin yeni sezona yaptıkları harika başlangıçlarla dikkat çekiyor. İki takımında bu zorlu mücadelede etkilerini tam gaz sürdüreceğini ve ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.88

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle geçildi. İkinci yarıda ise Vitor Oliveira sahneye çıktı ve attığı golle Braga’yı galibiyete taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.