Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Strasbourg Bahis Tahmini 17.09.2022

17 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadeleye de la Mosson Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Montpellier galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.60, Strasbourg galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Montpellier Savunması Güven Vermedi

Montpellier, Fransa Ligue 1’dde son 2 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. 2 hafta önce iç sahada alınan 3-1’lik Lille mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Angers’e 2-1 kaybeden Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, savunmada iyi bir performans sergilemedi. Brest ve Ajaccio karşısında tam 9 golle kazanan ev sahibi, kalesinde ise gole izin vermedi. Harika geçen 2 haftanın ardından gelen üst üste mağlubiyetler ev sahibinde moralleri bozdu. 7 hafta sonunda ise 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle 9 puan toplayan Montpellier, attığı 16 gole karşılık, kalesinde 14 gole engel olamadı. Ev sahibi hücum hattında etkili olurken, savunma hattında ise aynı başarıyı göstermedi. Bu hafta sahasında Strasbourg’u konuk edecek olan Montpellier, 2 haftadır devam eden mağlubiyetlerine son vermek istiyor.

Strasbourg Sezona Kötü Başladı

Strasbourg cephesinde yeni sezon olabilecek en kötü senaryoyla başladı. Geçen sezon Ligue 1’in iyi takımları arasında yer alan konuk ekip, Julien Stephane önderliğinde yoluna devam ederken, yeni sezonda ilk 7 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi ve en zayıf halkalar arasında yer aldı. 7 maç sonunda galibiyeti bulunmayan konuk ekip, 5 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Monaco ve Auxerre karşısında mağlup olan Strasbourg, Nice, Reims, Nantes, Brest ve Clermont karşısında 1’er puanla yetindi. Son 3 haftayı 1’er puanlarla geçiren konuk ekip, bu sezon sadece Monaco’ya ilk hafta 2 gol şansı verirken, geri kalan maçlarda rakiplerine 1’den fazla gol şansı vermedi. Strasbourg maç kazanmakta zorlanırken, savunmada iyi performanslar sergiledi.

Montpellier – Strasbourg Maç Bilgileri

Montpellier – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier cephesinde Faitout Maouassa, Theo Sainte-Luce, Dimitry Bertaud ve Stephy Mavididi’nin sakatlıkları devam ediyor. Strasbourg cephesinde ise Maxime Le Marchand ve Sanjin Prcic kart cezalısı. Gerzino Nyamsi’nin ise sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Teji Savanier, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Jordan Ferri, Joris Chotard, Sepe Elye Wahi.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Alexander Djiku, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Lebo Mothiba, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına ilk 7 haftada güven vermeyi başaramadı. Tarafların milli ara öncesi son sınavında karşılıklı goller bularak, galibiyet peşinde olacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Karşılaşmada galibiyete uzanan taraf ise iç saha avantajıyla Montpellier oldu.