Romanya Bosna Hersek İddaa Tahmini 26.09.2022

UEFA Ulusar B Ligi 3. Grup son maçında Romanya iç sahada, Bosna Hersek’i konuk edecek. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Romanya ve Bosna Hersek arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Romanya kazanır 2.20, beraberlik 3.30, Bosna Hersek kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış. 

Romanya B Liginde Kalmak İstiyor

Romanya, grupta son sırada yer alıyor. Grupta oynadıkları 5 karşılaşmada 4 puan topladılar ve B Liginde kalma umutları devam ediyor. 3 gün önce Finlandiya deplasmanına konuk olan Edward Iordanescu’nun öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. 3. sıradaki Finlandiya ile aralarında 1 puanlık fark bulunan Romanya, grubun son maçında lider Bosna Hersek’i konuk edecek. Grupta Bosna Hersek ile oynadıkları ilk karşılaşmayı 1-0 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Romanya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bosna Hersek Liderliğini Sürdürüyor

Bosna Hersek, grupta lider konumda yer alıyor. 3 gün önce iç sahada konuk ettikleri Karadağ’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Bosna Hersek, bitime 1 maç kala A Ligine yükselmeyi garantiledi. Grupta oynadıkları 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadılar. 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan Ivaylo Petev’in öğrencileri, grubun son maçında Romanya’nın konuğu olacak. Son sıradaki Romanya’ya karşı bana göre maçın favorisiler. Grupta oynadıkları ilk maçta da Romanya’yı 1-0 ile geçmişlerdi.

Romanya – Bosna Hersek Maç Bilgileri

Romanya – Bosna Hersek Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giulesti Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Romanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Cristian Manea, Vlad Chiricheş, Andrei Burca, Nicuşor Bancu, Razvan Marin, Marius Marin, Alexandru Maxim, Valentin Mihaila, Marius Ştefanescu, George Puşcaş

Bosna Hersek'in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Sead Kolosinac, Dennis Hadzikadunic, Amel Ahmedhodzic, Miroslav Stevanovic, Rade Krunic, Sanjin Prcic, Miralem Pjanic, Haris Duljevic, Luka Menalo, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Bosna Hersek, 3 gün önce konuk ettiği Karadağ’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet ile grubu ldier olarak bitirmeyi garantilediler. Grupta oynadıkları 5 maçta da mağlubiyetleri bulunmuyor. Romanya’nın C Liginde kalma olasılığı düşük ihtimal. Bosna Hersek, kazanmayı başarır ve grubu namağlup tamamlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Romanya, farklı kazandı. Lider Bosna Hersek’i 4-1 mağlup ettiler ama C Ligi’ne düşmekten kurtulamadılar.