TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fenerbahçe Bahis Tahmini 02.10.2022

2 Ekim Pazar akşamı Türkiye Süper Lig‘de derbi heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş sahasında Fenerbahçe‘yi konuk edecek. Ezeli rakiplerin 356. randevusu Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından yayınlanacak. Mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan.

Bets10, Beşiktaş galibiyetine 2.41, beraberliğe 3.75, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.96 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Beşiktaş’ta Kayıplar Başladı

Beşiktaş yeni sezonda ilk derbi maçına çıkıyor. Siyah Beyazlılar derbi maratonuna ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında start verecek. Valerien Ismael yönetiminde ilk 5 haftaya 4 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran Beşiktaş, oynadığı tempolu futbol ve ilk yarılarda rakiplerine karşı kurduğu baskıyla dikkat çekti. Son 2 haftada ise Siyah Beyazlılarda puan kayıpları başladı. Bireysel hatalar ön plana çıkarken, Necip ve Ersin Destanoğlu’nun hataları ev sahibine 2 haftada 5 puan kaybettirdi. Beşiktaş ilk 7 hafta boyunca kalesinde en az şua izin veren takım olurken, Siyah Beyazlıların kalesine gelen 15 şutun 10’u golle sonuçlandı.  Weghorst, Muleka ve Nkoudou sezona iyi hücum performanslarıyla başlarken, ev sahibi savunma zafiyetlerine henüz çözüm bulamadı.

Fenerbahçe Jesus Yönetiminde Güven Verdi

Fenerbahçe’de göreve Jorge Jesus geldi, rota Süper Lig şampiyonluğuna çevrildi. 8 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Sarı Lacivertliler, tecrübeli teknik adamıyla sezona iyi bir başlangıç yaptı. 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 2 haftada Kayserispor ve Alanyaspor karşısında 7 golle 6 puan toplarken, 180 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk hafta Dynamo Kiev’i mağlup eden Fenerbahçe, 2. hafta Rennes deplasmanında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe imza attı. Geri dönüşle birlikte güven tazeleyen Sarı Lacivertliler, milli araya Süper Lig sahnesinde 5-0’lık Alanyaspor galibiyetiyle girdi. 20 golle ligin en golcü takımı olmayı başaran Fenerbahçe, sadece son haftalarda aldığı galibiyetlerle değil, sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Geniş kadrosunu şu ana kadar çok iyi kullanan konuk ekip, yedek kalecisi İrfan Can dışında tüm oyuncularından verim almayı başardı.

Beşiktaş – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta derbi öncesi Nathan Redmond, Atiba ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Fenerbahçe’de bu hafta Nazım Sangare ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Berkay Vardar, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst, Jackson Muleka.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia, Michy Batshuayi.

İddaa Tahmini

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynana son 8 derbinin 5’inden kazanan çıkmadı. Son 3 maçları beraberliklerle sona eren Beşiktaş ve Fenerbahçe, bu sezon derbiye çok formda ve moralli çıkacak. Şampiyonluk yarışında ben de varım demeyi başaran iki İstanbul ekibinin birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 3.17

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki yakayı birleştiren zorlu derbide, Beşiktaş ile Fenerbahçe birbirlerine üstünlük kuramadı. Taraflar 90 dakika boyunca skor üretemedi ve 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.