Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Clermont İddaa Tahmini 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 18:05’te start alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1.

Hovarda, Monaco galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.35, Clermont galibiyetine ise 8.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.56, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Monaco Lige Odaklandı

Fransa Ligue 1’de 5’te 5 yapmayı başaran Monaco, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise ilk maçta 3-1 mağlup etmeyi başardığı Trabzonspor’a deplasmanda 4-0 kaybetti. Nubel’in büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen Monaco, bir daha toparlanamadı. Fransa Ligue 1’de ise son 5 haftada Nice, Lyon, Reims, Nantes ve Montpellier’i mağlup etmeyi başaran ev sahibi, Avrupa’da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. H Grubu’nda 3. sıraya kadar gerileyen Clement’in öğrencileri, Avrupa dönüşü Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine devam etmek istiyor. İlk 10 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başaran Monaco, zirvenin 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor.

Clermont Üst Sıraları Zorluyor

Fransa Ligue 1’in 10. haftası sahasında Auxerre’yi konuk eden Clermont, Eddine Khaoui ve Grejohn Kyei’nin golleriyle ikinci yarıda 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, rakibine tek gol şansını 90. dakikada verdi ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ligin bir diğer yeni temsilcisi Ajaccio’yu ise deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, son 2 haftada iyi hücum performanslarıyla kazandı. 16 puanla 8. sırada yer alan Clermont, Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Pascal Gastien ve ekibi yükselen performansını Monaco karşısında sürdürmek istiyor.

Monaco – Clermont Maç Bilgileri

Monaco – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet . Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Ruben Aguilar sakat. Clermont cephesinde ise Johan Gastien kart cezalısı, Jeremie Bela’nın sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 5 haftadır kazanan Monaco, iç sahada 2 haftadır kazanan Clermont’u konuk edecek. İki yükselişteki takımında bu zorlu mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede puanlar bölüşüldü. Monaco henüz 17. dakikada Camara’nın kırmızı kartıyla 10 kişi kalırken, Embolo’nun golüyle öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve haftayı 1 puanla noktaladı.