Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Tottenham İddaa Tahmini 19.10.2022

İngiltere Premier Lig’de Çarşamba gününün son maçı. Tottenham deplasmanda, Manchester United’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.15’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ile Tottenham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Tottenham galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United 2 Puan Bıraktı

Manchester United, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Newcastle United ile golsüz berabere kaldılar. Son 2 haftada Everton ve Newcastle United maçlarından 4 puan çıkartan Erik ten Hag’ın öğrencileri, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta Tottenhm ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklar. Manchester United bugün kazanırsa, puanını 19’a yükseltecek ve eksik maçını tamamlayacak. Bu sezon Old Trafford’da 4 maça çıkan Kırmızı Şeytanlar, taraftarı önünde oynadığı 4 maçta 7 puan topladı. Maç öncesinde Manchester United’da Harry Maguire’ın sakatlığı devam ediyor.

Tottenham Takipte

Tottenham, Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Everton’ı konuk eden Londra ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyetin ardından puanını 23’e yükselten Tottenham, lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Manchester City’nin kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Antonio Conte’nin öğrencileri, Manchester City ile de puanını eşitledi. Tottenham’ın bu sezon Premier Lig’de tek mağlubiyeti var. Geride kalan 10 haftada tek mağlubiyetini lider Arsenal’a karşı aldılar. Maç öncesinde Tottenham’da Emerson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Manchester United – Tottenham Maç Bilgileri

Manchester United – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 22.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Harry Maguire’ın sakatlığı devam ediyor. Tottenham’da Emerson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Rodrigo Bentancur, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Londra’da konuk ettikleri Everton’ı 2-0 ile geçtiler. Üsteli bu maçlarda gol de yemediler ama Manchester United deplasmanında işleri zor. Hem Manchester United hem de Tottenham skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, iyi oynadığı maçtan 3 puan ile ayrıldı. Tottenham’ı Old Trafford’da 2-0 mağlup ettiler.