Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Sassuolo İddaa Tahmini 29.10.2022

İddaa fikstüründe 29 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Napoli ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.80, Sassuolo galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

Napoli’den Harika Performanslar

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Son 16 biletini bitime 2 hafta kala cebine koymayı başaran Napoli, galibiyetlerine geçtiğimiz hafta Rangers karşısında devam ederken, 3-0’lık net galibiyetin ardından, 5’te 5 yapmayı başardı. A Grubu’na 20 golle damga vuran Napoli, aynı zamanda İtalya Serie A Ligi’nde de liderlik koltuğunda oturuyor. İki kulvarda birden namağlup bir performans grafiği gösteren Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 11 haftalık fikstürden 9 galibiyet, 2 beraberlikle 29 puan topladı. En yakın rakibinin 3 puan üzerinde liderliğine devam eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta Roma derbisinden aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, ligde son 7 maçını kazandı. İki kulvarın lideri Napoli çok formda.

Sassuolo İç Sahada Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 15 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran Alessio Dionisi ve öğrencileri, 2 haftalık galibiyet serisinin ardından Atalanta ve İnter karşısında üst üste mağlubiyetlerden kurtulamadı. Puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Hellas Verona karşısında son vermeyi başaran konuk ekip, iç sahada aldığı 2-1’lik galibiyetle toparlandı. Son 3 haftada sadece düşme hattındaki Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başarabilen Sassuolo, 6 haftadır rakip fileleri havalandırmayı başarıyor. Savunma performansıyla ise sınıfta kalan konuk ekip, lider Napoli’ye deplasmanda konuk olacak.

Napoli – Sassuolo Maç Bilgileri

Napoli – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli cephesinde bu hafta Amir Rrahmani’nin sakatlığı devam ediyor. Sassuolo’da ise Mert Müldür ve Defrel’in sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

Devler sahnesinde 3 puanla dönmeyi başaran Napoli, iki kulvarda birden galibiyetlerine devam ediyor. Ligi lideri Napoli’nin bu hafta gollerine devam edeceğini, Şampiyonlar Ligi dönüşü kalesini ise gole kapatamayacağını düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Napoli’den 4 gollü galibiyet. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi dönüşü vites düşürmedi ve harika galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Napoli kalesini gole kapatırken, 4 golle 3 puana uzandı.