TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Hatayspor Bahis Tahmini 30.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Ankaragücü evinde, Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Ankaragücü ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ankaragücü galibiyetinin 2.06, beraberlik tercihinin 3.74, Hatayspor galibiyetinin ise 3.74 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ankaragücü Düşme Hattında

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Giresunspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Jese’nin penaltı golüyle öne geçen Ankaragücü, son dakikalarda yediği golle 1 puana razı oldu. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar ve düşme hattında yer almaya devam ettiler. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 5 puan bırakan Ömer Erdoğan’ın ekibi, geride kalan 10 haftada topladığı 8 puan ile düşme hattında bulunuyor. Bu hafta ise iç sahada Hatayspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Emre Kılınç, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Volkan Demirel’in Eli Değdi

Hatayspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Hatayspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 3. kez galibiyet sevinci yaşayan Volkan Demirel’in ekibi, Süper Lig’de düşme hattının da üzerine çıkmayı başardı. Volkan Demirel’in göreve gelişinin ardından toparlanma sinyalleri veren Hatayspor, bu hafta konuk olacağı Ankaragücü deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Hatayspor’da Kamil Ahmet Çörekçi kart cezalısı. Kevin Soni ise sakat.

Ankaragücü – Hatayspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Emre Kılınç, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Hatayspor’da Kamil Ahmet Çörekçi kart cezalısı. Kevin Soni ise sakat.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Pedro Moreira, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Federico Macheda

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Ankaragücü, iç sahada oynadığı son 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. Hücum aksiyonlarını geliştirmeleri şart. Hatayspor ise moralli. Son 4 maçta 3 kez kazanmayı başardılar. Ankara’da her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü, haftayı 3 puan ile kapattı. Hatayspor’u 4-1 mağlup ederek dikkat çektiler.