TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Adana Demirspor İddaa Tahmini 30.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Zirve yarışına ortak olan Adana Demirspor deplasmanda, Kayserispor karşısında galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Kayserispor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 2.99, beraberlik 3.72, Adana Demirspor kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Kayserispor Deplasmanda Güldü

Kayserispor, Süper Lig’de dikkat çekmeye devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 2-1 ile geçen Çağdaş Atan’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise Kasımpaşa deplasmanından tek gollü galibiyet ile ayrıldı. Mame Thiam’ın kafa golüyle 1-0 kazanan Kayserispor, son 3 maçta 7. puanını almış oldu. Süper Lig’de bu sezon 19 puan toplayan Kayserispor, zirve takibini de devam ettiriyor. Çağdaş Atan’ın ekibi, taraftarı önünde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı. İç sahada tek yenilgisini Trabzonspor’a karşı almışlardı. Bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek Kayserispor’da Arif Kocaman ve Joseph Attamah’ın sakatlıkları devam ediyor.

Adana Demirspor Galibiyet Peşinde

Adana Demirspor, Süper Lig’de bu sezon dikkat çeken takımlardan biri. Geride kalan 11 maçta 22 puan topladılar ve lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisindeler. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Konyaspor karşısında 2 puan bırakan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, liderliği de Fenerbahçe’ye kaptırmış oldu. Süper Lig’de 11 maçta sadece Fenerbahçe’ye kaybeden Adana Demirspor, bu hafta Kayserispor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Yaroslav Rakitskyi, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

 

Kayserispor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Arif Kocaman ve Joseph Attamah’ın sakatlıkları devam ediyor. Adana Demirspor’da Yaroslav Rakitskyi, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Kayserispor, iç sahada etkili bir takım. Bu sezon taraftarı önünde oynadıkları 5 maçta 4 galibiyet aldılar. İç sahada 5 maçın tamamında da gol bulduklarını belirtelim. Adana Demirspor ise ligin en golcü 2. takımı. Hücum hattı kaliteli isimlerden oluşuyor. Kayseri’de gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan almayı başardı. Sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.