UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

FK Partizan Slovacko Bahis Tahmini 03.11.2022

FK Partizan sahasında Slovacko‘yu konuk edecek. 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Konferans Ligi D Grubu son hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, FK Partizan galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.00, Slovacko galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

FK Partizan Liderliği Geri İstiyor

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan FK Partizan, 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz haftaya kadar liderlik koltuğunda oturdu. Nice deplasmanında kritik bir hataya imza atan Gordan Petric’in öğrencileri, 2-1’lik mağlubiyetle liderlik koltuğunu rakibine teslim etti. Bu hafta grubun en alt sırasında yer alan Slovacko karşısına çıkacak olan FK Partizan, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı rakibi karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi grupta umutları sona eren rakibi karşısında kazanması halinde, adını UEFA Konferans Ligi Son 32 Turu’na yazdırmayı başaracak.

Slovacko Veda Ediyor

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda son haftaya girilirken, Slovacko’nun hiçbir umudu kalmadı. 5 maçtan sadece 4 puan toplamayı başarabilen Çekya temsilcisi, en alt sıraya demir attı. İlk 2 sıranın 4 puan gerisinde kalan Martin Svedik ve öğrencileri, bu hafta FK Partizan deplasmanına konuk olacak. Sadece FK Partizan’dan iç sahada 1 puan, Nice deplasmanından 3 puan çıkarabilen Slovacko, son maçını kazanarak gruba veda etmek istiyor. İlk maçta rakibini 22. dakikadan itibaren 10 kişi yakalayan konuk ekip, deplasmanda aynı şansı bulamayabilir. Hedeflerinin sona ermesiyle birlikte konsantre olmakta zorlanacak olan Slovacko’nun FK Partizan deplasmanında işi zor.

FK Partizan – Slovacko Maç Bilgileri

FK Partizan – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele FK Partizan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

FK Partizan cephesinde önemli bir eksik yok. Slovacko takımında Michal Travnik’ bu hafta kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

FK Partizan’nın ilk 11’i Belli mi?

FK Partizan’nın muhtemel kadrosu: Aleksandar Popovic, Igor Vujacic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic, Slobodan Urosevic, Marko Zivkovic, Bibras Natcho, Kristijan Belic, Fousseni Diabate, Hamidou Traore, Ricardo Gomes.

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Stanislav Hofmann, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Vlastimil Danicek, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen FK Partizan, grupta hiçbir hedefi kalmayan Slovacko karşısında hata yapmayacak ve UEFA Konferans Ligi’nde Son 32 biletiyle sahadan ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda mücadelede 1’er puana razı geldi. Karşılıklı gollere imza atan FK Partizan ve Slovacko, galibiyet için yeterli olamadı. Mücadelede puanlar bölüşüldü.