Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Manchester City İddaa Tahmini 28.12.2022

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Manchester City deplasmanda, Leeds United’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Leeds United ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 9.10, beraberlik 5.90, Manchester City kazanır ise 1.33 olarak açıklanmış.

Leeds United Deplasmanda Kaybetti

Leeds United, Dünya Kupası arasından önceki hafta Tottenham deplasmanına konuk oldu ve sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında öne de geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Jesse Marsch’ın ekibi, 15. sırada alıyor. Bu sezon geride kalan 14 haftada sadece 4 galibiyetleri var. Bu hafta ise Elland Road’da Manchester City’i konuk edecek Leeds United’ı zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Leeds United’da Tyler Adams kart cezalısı. Stuart Dallas, Patrick Bamford ve Luis Sinisterra ise sakat olan isimler.

Manchester City’den Sürpriz Yenilgi

Manchester City’de moraller bozuk. Dünya Kupası arasına beklenmedik bir mağlubiyet ile giren Pep Guardiola’nın ekibi, Etihad’da konuk ettiği Brentford’a 2-1 mağlup olmuştu. Premier Lig’de lider Arsenal’ın kazandığı haftayı puansız kapatan Manchester City, rakibini 5 puan gerisine düştü. Premier Lig’de bu sezon 2. yenilgisini alan Manchester City, bu hafta Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. Geçtiğimiz hafta içi Lig Kupası’nda Liverpool’u 3-2 mağlup ederek tur atlayan Manchester City, Premier Lig’e ise galibiyet ile giriş yapmak istiyor. Maç öncesinde Manchester City’de Ruben Dias ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Manchester City Maç Bilgileri

Leeds United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Tyler Adams kart cezalısı. Stuart Dallas, Patrick Bamford ve Luis Sinisterra ise sakat olan isimler. Manchester City’de Ruben Dias ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, Dünya Kupası arasından önceki hafta Etihad’da konuk ettiği Brentford’a 2-1 mağlup oldu. Bu yenilgi ile şampiyonluk yarışında yara aldılar. Elland Road’da konuk olacakaları Leeds United’a karşı kazanmaktan başka düşünceleri yok. Manchester City, Haaland önderliğinde farklı kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.56

Bets10 Oranı: H2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, hata yapmadı. Elland Road’da Leeds United’ı 3-1 mağlup ederek 2. sıradaki yerini korudular.