Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Napoli İddaa Tahmini 04.01.2023

İnter sahasında Napoli‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde 16. hafta dev derbi mücadelesine sahne olurken, mücadeleyi futbol severler S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleme fırsatı bulacak. Karşılaşma 4 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alıyor.

Bets10, İnter galibiyetine 2.42, beraberliğe 3.30, İnter galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.06, beraberliğe 2.99, konuk ekibe ise 2.63 oran veriyor.

İnter Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftadan 6 galibiyet çıkarmayı başaran ve liderin en yakın takipçileri arasına giren İnter, bu hafta sahasında lider Napoli’yi konuk edecek. Simone Inzaghi ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası öncesinde Bologna’yı iç sahada 6-1, Atalanta’yı ise deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı. Juventus derbisinde alınan 2-0’lık mağlubiyeti harika performansıyla unutturmayı başaran İnter, dev derbi öncesi çok formda. Zirve ile puan farkını 11’e indirmeyi başaran İnter, bu hafta kazanarak farkı 8’e indirmek istiyor. 34 golle 15 haftaya damga vuran İnter, liderin ardından Serie A Ligi’nin en fazla gol atan takımı oldu. 7 iç saha maçından sadece 1 mağlubiyet alan İnter, Roma dışında hiçbir rakibine puan şansı dahi vermedi. İnter lider karşısında iç saha performansına güveniyor.

Lider Napoli Engel Tanımıyor

Napoli tarih yazmaya devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri olarak 15 haftayı geride bırakan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 13 galibiyet, 2 beraberlikle şampiyonluk yolunda dev bir adım atmayı başarırken, tarihi bir sezon başlangıcı yaptı. Son 11 haftanın tamamından galip ayrılan konuk ekip, sadece Fiorentina ve Lecce karşısında beraberliklerle yetindi. İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında Udinese’yi iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başaran Napoli, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 8’de tutmayı başardı. Rakip fileleri tam 37 kez havalandıran konuk ekip, Serie A Ligi’nin en golcü takımı. Osimhen ve Khvicha Kvaratskhelia ikilisi harika bir sezon geçirirken, Napoli’nin gol yükünü sırtlandılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, başarısının tesadüf olmadığını iki kulvarda birden bizlere gösterdi.

İnter – Napoli Maç Bilgileri

İnter – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, ilk 15 haftada namağlup performansını korudu. Son 11 lig maçının tamamını kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran Napoli, harika performansını İnter derbisinde galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Edin Dzeko dev derbide galibiyeti getirdi. İnter evinde konuk ettiği namağlup lider Napoli karşısında tek golle galip geldi. Napoli ise Dünya Kupası dönüşü tam 15 hafta sonra Serie A Ligi’nde mağlup oldu.