Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Union Berlin İddaa Tahmini 25.01.2023

tivibu SPOR 3 ekranlarından 25 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Union Berlin karşı karşıya gelecek.

intobet, Werder Bremen galibiyetine 2.84, beraberliğe 3.28, Union Berlin galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.44, beraberliğe 2.83, konuk ekibe ise 2.28 oran veriyor.

Werder Bremen Lige Hezimetle Döndü

Dünya Kupası dönüşünde Köln deplasmanına konuk olan Werder Bremen, sezonun en ağır yenilgisini en yakın rakibi karşısında 7-1’lik skorla aldı. Ole Werner ve öğrencileri, aradan büyük bir hezimetle döndü. Sezonun en ağır darbesini alan ev sahibi, son 3 haftanın tamamında mağlup olurken, savunma hattında ligin en zayıf performansını sergiledi. 3 maçta 15 gol yiyen Werder Bremen, rakip filelere ise 3 gol gönderdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ligin yeni temsilcisi, son haftalarda düşüşe geçerken, ligin orta sıralarına demir attı. 16 haftadan 21 puan çıkarabilen ev sahibi, 10. sırada kendisine yer buldu. Milli ara dönüşünde Fülkurg gollerine Köln karşısında devam ederken, hezimete engel olamadı. 26 gol atıp, kalesinde 34 gole engel olamayan Werder Bremen, geri döndüğü Almanya Bundesliga sahnesinde bol gollü mücadelelere imza atıyor.

Union Berlin Takibi Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftaya damga vurmayı başaran Union Berlin, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Urs Fischer ve öğrencileri, ilk 10 haftalık fikstürde liderlik ipini göğüslemeyi başardı. Son 5 haftalık fikstürde ise düşüşe geçen konuk ekip, 2022 Dünya Kupası öncesinde üst üste 3 maçta puan kayıpları yaşadı. 3 maçta 8 puan kaybeden Union Berlin, aradan galibiyetle döndü. Hoffenheim karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarıda skoru 3-1’e getirmeyi başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Geri dönüşte Danilho Doekhi 2 golle başrol oynarken, son golü ise Leweling kaydetti ve farkı 3’e çıkardı. 30 puanla 3. sırada yer alan Union Berlin, 5 puan geride zirve takibini sürdürüyor.

Werder Bremen – Union Berlin Maç Bilgileri

Werder Bremen – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Romano Schmid ve Felix Agu’nun sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin cephesinde Andras Schafer ve Morten Thorsby’in sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Genki Haraguchi, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta ağır bir mağlubiyet yaşayan Werder Bremen, 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamadı. Aradan galibiyetle dönen Union Berlin ise zirve takibini sürdürüyor. Urs Fischer ve öğrencilerinin, galibiyetlerine deplasmanda devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.28

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin deplasmanda Janik Haberer ve Kevin Behrens’in golleriyle kazandı. Werder Bremen engelini kayıpsız geçen konuk ekip, Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi olmayı başardı.