Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Crystal Palace Bahis Tahmini 18.02.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

BrentfordCrystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brentford kazanır 1.90, beraberlik 3.55, Crystal Palace kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış. 

Brentford Sürpriz Yaptı

Brentford, Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Thomas Frank’ın öğrencileri, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılarak sürpriz yaptı. Ivan Toney’in golüyle 1 puanı kapan Brentford, Premier Lig’de yenilmezlik serisini 10 maça çıkartmış oldu. Avrupa umutlarını devam ettiren Brentford’da moraller yerinde. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Crystal Palace karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Brentford’da Thomas Strakosha ve Frank Onyeka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace’da Puan Kayıpları

Crystal Palace, Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Brighton’ı konuk eden Patrick Vieira’nın ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başardı. James Tomkins’in golüyle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Crystal Palace’da galibiyet hasreti ise devam etti. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamadıklarını belirtelim. Bu hafta Brentford’a konuk olacak Crystal Palace’da Wilfred Zaha ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor.

Brentford – Crystal Palace Maç Bilgileri

Brentford – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Thomas Strakosha ve Frank Onyeka’nın sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da Wilfred Zaha ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Jordan Ayew, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Brentford’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal’a konuk olan Brentford, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’de tam 10 maçtır kaybetmiyorlar. Crystal Palace ise puan kayıplarını sürdürüyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Brighton ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan bir Crystal Palace var. Brentford, son haftaların formda takımlarından biri. Crystal Palace karşısında kazanırlar ve yenilmezlik serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, 1 puanı son dakikada kurtardı. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar.