TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Fenerbahçe İddaa Tahmini 04.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Kayserispor evinde, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 4.42, beraberlik 3.95, Fenerbahçe kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.  

Kayserispor 3 Maçtır Kazanıyor

Kayserispor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta sonu Süper Lig’de erteleme maçında Giresunspor ile karşı karşıya gelen Çağdaş Atan’ın ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Kayserispor’da moraller yerinde. Bu hafta ise iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 2-0 kaybeden Kayserispor, bu kez Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak.

Fenerbahçe Favori Taraf

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu erteleme maçında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Kadıköy’de konuk ettikleri Konyaspor’u 4-0 mağlup eden Jorge Jesus’un ekibi lider Galatasaray ile puan farkını tekrardan 6’ya indirdi. Bu hafta ise Kayserispor deplasmanına konuk olacaklar. Süper Lig’de son 5 maçta 13 puan toplayarak dikkat çeken Fenerbahçe, konuk olacağı Kayserispor deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Joao Pedro ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Kayserispor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Joao Pedro ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Carlos Mane, Mame Thiam, İlhan Parlak

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Atila Szalai, Lincoln, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Erteleme maçında Giresunspor deplasmanına konuk oldular ve karşılaşmayı 2-1 kazandılar. Üst üste 3 maçtır kazanan Kayserispor’un çıkışı devam ediyor. Fenerbahçe ise geçen hafta Konyaspor’u farklı geçti. Enner Valencia önderliğinde 4-0 kazanarak zirve takibini devam ettirdiler. Enner Valencia çok formda ve Fenerbahçe’yi sırtlıyor. Fenerbahçe’nin bu deplasmanda 3 puan almasını bekliyorum. Sarı Lacivertliler kazanır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 3 puan almasını bildi. Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler.