Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Ümraniyespor Bahis Tahmini 18.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında Kasımpaşa evinde, Ümraniyespor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ile Ümraniyespor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 1.81, beraberlik tercihinin 4.28, Ümraniyespor galibiyetinin ise 4.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’da Hedef 3 Puan

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Galatasaray deplasmanına konuk olan Selçuk İnan’ın öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı ise kazanan Kasımpaşa, bu hafta Ümraniyespor’u konuk edecek. Son sıradaki rakibine karşı alacakları 3 puan ile kümede kalma yolunda önemli bir virajı geride bırakacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Mickael Tirpan kart cezalısı.

Ümraniyespor’dan Sürpriz Galibiyet

Ümraniyespor, Süper Lig’de 2 hafta önce sürpriz bir galibiyet almıştı. Trabzonspor deplasmanında 2-1 kazanarak dikkat çeken Ümraniyespor kümede kalma umutlarını arttırdı. Geçen haftayı ise Gaziantep FK karşısında 3-0 hükmen galip tamamladılar. Son haftalarda özellikle hücumda üretken olmaya başlayan Ümraniyespor, üst üste 5 maçtır gol atmayı başarıyor. Bu hafta sonu ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Ümraniyespor’da eksik yok.

Kasımpaşa – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Mickael Tirpan kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçen hafta lider Galatasaray’a konuk olmuştu. Mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa bu hafta Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ümraniyespor ise 2 hafta önce Trabzonspor deplasmanında 2-1 kazanarak dikkat çekmişti. Geçen haftayı ise Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip kapattılar. Her iki takımda hücumda üretken. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.