UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Cebelitarık Yunanistan Maç Tahmini 24.03.2023

EURO 2024 Elemeleri B Grubu‘nda ilk hafta heyecanı başladı. 24 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadelede, Cebelitarık ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.

intobet, Cebelitarık galibiyetine 50.00, beraberliğe 10.50, Yunanistan galibiyetine ise 1.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 3.10, KGYOK 1.36 oran kazandırıyor.

Cebelitarık Güven Vermedi

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda, Fransa, Hollanda, Yunanistan ve Kuzey İrlanda ile mücadele edecek olan Cebelitarık, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası. EURO 2020 Elemeleri D Grubu’nda 8 maçtan galibiyet çıkarmayı başaramayan ve 8 maçın tamamında mağlup olan ev sahibi, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda ise 10 maçın tamamında mağlup oldu. 10 maçta alınan 10 mağlubiyet ve yenilen 43 gole rağmen, teknik adam Julio Ribas ile yola devam ediyorlar. İlk sınavını Yunanistan karşısında verecek olan Cebelitarık, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Ev sahibi Yunanistan karşısında sürpriz arayacak. Ribas önderliğinde, bu grupta da maç kazanmaları oldukça güç.

Yunanistan Deplasmanda Favori

Yunanistan göreve Gustavo Poyet’i getirdi. EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası’nda aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. EURO 2020 Elemeleri J Grubu’nda 2.’lik şansını Finlandiya’ya kaptıran konuk ekip, rakibinin sadece 4 puan gerisinde kaldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’nda ise son 4 maçtan galibiyet çıkaramadılar ve 2. sırayı 5 puan farkla İsviçre’ye kaptırarak, iki turnuvaya birden eleme gruplarında veda etmek zorunda kaldılar. Yeni hocasıyla EURO 2024 Eleme serüvenine merhaba diyecek olan Yunanistan, açılışı Cebelitarık deplasmanında yapacak. Daha önce Cebelitarık ile 2 kez karşı karşıya gelen konuk ekip, 4-0’lık ve 4-1’lik galibiyetlere imza attı. Son yıllarda Cebelitarık engelini zorlanmadan geçen Yunanistan, bir kez daha kazanmak istiyor.

Cebelitarık – Yunanistan Maç Bilgileri

Cebelitarık – Yunanistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Do Algarve’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Bradley Banda, Louie John Annesley, Scott Wiseman, Roy Chipolina, Bernardo Lopes, Ethan Britto, Liam Walker, Jayce Olivero, Kian Ronan, Graeme Torilla, Graeme Torilla.

Yunanistan’ın 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, George Baldock, Konstantinos Mavropanos, Pantelis Hatzidiakos, Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Dimitrios Pelkas, Anastasios Bakasetas, Petros Mantalos, Georgios Masouras, Fotis Ioannidis.

İddaa Tahmini

Tarihi boyunca 2 kez Cebelitarık karşısına çıkan Yunanistan, rakibi karşısında aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çekti. Gruba galibiyetle başlamak isteyen Yunanistan, deplasmanda zorlanmadan kazacak ve B Grubu’na galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.61

intobet Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.81

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Yunanistan oldu. Konuk ekip 3 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, 90 dakika boyunca kalesini gole kapattı. Cebelitarık karşısında beklediğimiz gibi 3 farkla galip gelmeyi başardılar.