İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Southampton İddaa Tahmini 02.04.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Son sırada yer alan Southampton deplasmanda, West Ham’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Ben Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

West Ham ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 1.78, beraberlik 3.75, Southampton kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

West Ham Çıkış Arıyor

West Ham, Premier Lig’de en son maçını 12 Mart tarihinde oynamıştı. Londra’da konuk ettikleri Aston Villa ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de son dönemde aldığı kötü sonuçlar ile düşme hattına kadar gerileyen David Moyes’un ekibinde moraller bozuk. West Ham, 3 haftalık aranın ardından Premier Lig’de maça çıkacak ve evinde, Southampton’ı konuk edecek. Son sıradaki Southampton’ın sadece 1 puan üzerindeler ama West Ham’ın rakibine nazaran 2 maçı eksik. Bu hafta sonu West Ham’da Nayef Aguerd’in sakatlığı bulunuyor.

Southampton Son Sırada

Southampton adına işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Southampton’ın son sırada yer aldığını belirtelim. Bu sezon Premier Lig’in en az puan toplayan takımı olan Southampton, büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Premier Lig’de milli araya Tottenham beraberliği ile girerek biraz olsun moral bulan Southampton, Tottenham ile 3-3 berabere kalmıştı. Bu hafta sonu ise Aston Villa deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento ve Juan Larios’un sakatlıkları devam ediyor.

West Ham – Southampton Maç Bilgileri

West Ham – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Nayef Aguerd’in sakatlığı bulunuyor. Southampton’da Valentino Livramento ve Juan Larios’un sakatlıkları devam ediyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Craig Dawson, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Southampton, Premier Lig’in dibinde yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Tottenham ile 3-3 berabere kaldılar. Biraz olsun moral buldular diyebiliriz ama hala düşme tehlikesi ile karşı karşıyalar. West Ham ise 3 hafta önce Aston Villa ile 1-1 berabere kalmıştı. Son dönemde yine puan kayıpları yaşamaya başladılar ve düşme hattına kadar gerilediler. West Ham’ın Southampton’a nazaran 2 maçı eksik. Bugün kazanmaları halinde de düşme hattının üzerine çıkacaklar. West Ham’dan bu hafta 3 puan beklentim var. Southampton’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham tek golle kazandı. İç sahada konuk ettikleri Southampton’ı 1-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.