UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham AZ Alkmaar İddaa Tahmini 11.05.2023

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk maçında, West Ham ile AZ Alkmaar ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

West Ham ile AZ Alkmaar takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 1.65, beraberlik tercihine 4.20, AZ Alkmaar galibiyetine ise 5.45 verildiğini görüyoruz.

West Ham Turnuvanın Favorisi

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı Benrahma’nın tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan aldılar. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını arttıran West Ham’da moraller yerinde. Bu hafta AZ Alkmaar ile Konferans Ligi yarı final maçında karşı karşıya gelecekler. Çeyrek finalde Belçika’nın Gent takımı ile karşılaşan David Moyes’un ekibi, 1-1 ve 4-1’lik skorlar ile turu geçerek yarı finale yükseldi. İç sahada konuk edecekleri AZ Alkmaar karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyorlar. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları devam ediyor.

AZ Alkmaar’ın İşi Zor

AZ Alkmaar, Hollanda Eredivisie’de 3. sıra umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ajax deplasmanına konuk olan AZ Alkmaar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Ajax ile arasında 2 puanlık fark bulunan AZ Alkmaar, umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde West Ham’ın konuğu olacaklar. Çeyrek finalde Belçika’nın Anderlecht takımı ile karşı karşıya gelen AZ Alkmaar, rakibini eleyerek yarı finalde West Ham’ın rakibi olmuştu. AZ Alkmaar’ı bu kez çok daha zorlu bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde AZ Alkmaar’da Milos Kerkez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

West Ham – AZ Alkmaar Maç Bilgileri

West Ham – AZ Alkmaar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Gianluca Scamacca ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları devam ediyor. AZ Alkmaar’da Milos Kerkez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

AZ Alkmaar'ın ilk 11’i Belli mi?

AZ Alkmaar’ın muhtemel kadrosu: Mathew Ryan, Yukinari Sugawara, Pantelis Hatzidaikos, Zinho Vanheusden, Sam Beukema, Tijani Reijnders, Jordy Clasie, Vangelis Pavlidis, Sven Mijnans, Jens Odgaard, Myron van Brederode

İddaa Tahmini

West Ham, Premier Lig’de hafta sonu Manchester United’ı devirdi. Benrahma’nın tek golüyle 1-0 kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı geçtiler. Konferans Ligi’nde bir önceki turda Gent’i eleyen West Ham, AZ Alkmaar karşısında da maçın favorisi. AZ Alkmaar, geçen hafta Hollanda Eredivisie’de Ajax’dan puan almayı başardı. Konferans Ligi’nde bir önceki turda Anderlecht’i penaltılarla elemişlerdi. Londra’da gollü bir maç beklentim var. İki takımda üretken. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham geriye düştüğü maçta kazanmayı başardı. AZ Alkmaar’ı ilk maçta 2-1 mağlup ettiler.