Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Galatasaray İddaa Tahmini 16.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını iyice arttıran Galatasaray deplasmanda, İstanbulspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İstanbulspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İstanbulspor kazanır 8.07, beraberlik 5.38, Galatasaray kazanır ise 1.41 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyaları devam ediyor. Galatasaray kazanır v 2.5 gol üstü seçeneğinin oranının 10.00 oran olduğunu belirtelim.

İstanbulspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

İstanbulspor, Süper Lig’de uzun bir süredir kaybetmiyor. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Fatih Tekke’nin öğrencileri, son 5 maçında da mağlubiyet yüzü görmedi. 2 hafta önce Hatayspor karşısında hükmen 3-0 galip gelen İstanbulspor, puanını 35’e yükseltmiş oldu. Düşme hattındaki Giresunspor ile arasında 7 puanlık fark bulunan İstanbulspor, diğer rakiplerine nazaran daha rahat bir konumda. Bu hafta içi ise lider Galatasaray’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde İstanbulspor’da savunmadan Simon Deli’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galatasaray Liderliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını korumaya devam ediyor. Geçen hafta Başakşehir’i konuk eden Galatasaray, baştan sona üstün oynadığı maçtan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Mauro Icardi’nin tek golüyle 3 puanı alan Sarı Kıarmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazandı ve aradaki puan farkını 5’e çıkarttı. Süper Lig’de 2 maç aradan sonra kazanan Okan Buruk’un ekibinde moraller yerinde. Maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Sacha Boey kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

İstanbulspor – Galatasaray Maç Bilgileri

İstanbulspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da savunmadan Simon Deli’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Galatasaray’da Sacha Boey kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sam Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Galatasaray’da yüzler gülüyor. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Sarı Kırmızılılar, 2 hafta önce Başakşehir karşısında tek golle 1-0 kazanarak puan farkını 5’e çıkarmıştı. İstanbulspor ise Süper Lig’de kümede kalma umutlarını koruyor. Üst üste 5 maçtır kaybetmeyen İstanbulspor’da moraller yüksek. Düşme hattı ile aralarında 7 puanlık fark var. Galatasaray maçın favorisi. Kaliteli ayakları ile İstanbulspor karşısında kazanarak 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Icardi’nin attğı gollerle 3 puanı aldı. İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler.