Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Mainz 05 İddaa Tahmini 27.05.2023

Almanya Bundesliga‘da şampiyon belli oluyor. Son hafta mücadelesinde lider Borussia Dortmund ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 16:30’da bizleri bekleyen mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.17, beraberliğe 8.60, Mainz 05 galibiyetine ise 13.77 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Şampiyonluğu İstiyor

Borussia Dortmund cephesinde şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Almanya Bundesliga’da sezonun son haftasına girilirken, Sarı Siyahlılar 33. haftada liderliği Bayern Münih’in ellerinden aldı. Liderin mağlup olduğu hafta Augsburg deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Edin Terzic’in öğrencileri, bu hafta Mainz 05’i iç sahada mağlup etmesi halinde, 10 yıllık aranın ardından taraftarı önünde Almanya Bundesliga şampiyonluğunu kutlayacak. Son 3 haftada 14 golle 9 puan toplamayı başaran Dortmund, son 7 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Haller’in sezonun ikinci yarısında takıma dönmesiyle birlikte, hücum hattında çok güçlenen ev sahibi, deplasmanda mağlup ettiği Mainz 05 karşısında kazanmak zorunda Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, Dortmund’un hata yapma lüksü yok.

Mainz 05 Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Mainz 05, son hafta Dortmund deplasmanına konuk olacak. Son 4 hafta kalesinde tam 13 gole engel olamayan Bo Svensson’un öğrencileri, Wolfsburg, Schalke 04, Frankfurt ve Stuttgart karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 10 maçlık yenilmezlik serisiyle sezonun ikinci yarısına damga vuran Mainz 05, Avrupa hedefinde finali yapamadı. 10 maçlık serinin ardından düşüşe geçen konuk ekip, üst üste mağlubiyetlerle hedefsiz kaldı. Son hafta lider Dortmund’a deplasmanda konuk olacaklar. Karşısında şampiyonluk için sahada olan bir rakip bulacak olan Mainz 05’in, zorlu Signal Iduna Park deplasmanında işi oldukça zor.

Borussia Dortmund – Mainz 05 Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Jamie Bynoe-Gittens’in sakatlığı devam ediyor. Mainz 05 takımında ise Ludovic Ajorque kart cezalısı. Widmer, Hack ve Burkardt’ın sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Anthony Modeste, Marco Reus.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Leandro Barreiro, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftaya Dortmund lider giriyor. 10 yıldır şampiyonluk hasreti yaşayan Sarı Siyahlılar, taraftarı önüne şampiyonluk için çıkıyor. Ligde hiçbir hedefi olmayan ve 4 haftadır kaybeden Mainz 05 karşısında rahat bir galibiyet alarak, sezonu şampiyon tamamlayacaklardır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.75

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Dortmund evinde 10 yıl sonra gelecek şampiyonluğu beklerken, büyük bir hatayla puan kaybetti. Kazanması gereken Sarı Siyahlılar, puan kaybetti ve şampiyonluğu kaçırdı.