Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Bayern Münih İddaa Tahmini 27.05.2023

Köln ile Bayern Münih, 27 Mayıs Cumartesi akşamı kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga‘da sezonun son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

RheinEnergie Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Köln galibiyetine 7.75, beraberliğe 5.89, Bayern Münih galibiyetine ise 1.35 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel ora fırsatlarında, Bayern Münih handikaplı kazanır seçeneği, 10.00 olarak verilmiş.

Köln Son Haftalarda Etkili

Almanya Bundesliga’da sezonun son maçına gelinirken, 33 haftayı 10 galibiyet, 12 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Köln, 42 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Ligde kalmayı uzun süre önce garantileyen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, yoluna hedefsiz devam etmesine karşın, son haftalarda etkili olmayı başardı. 3 maçtır mağlubiyete yer vermeyen Köln, son 8 haftada ise sadece Freiburg’a karşı mağlup oldu. Bayer Leverkusen ve Hertha Berlin karşısında aldıkları üst üste galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. Werder Bremen karşısında devre arasına 1-0 önde giren Köln, ikinci yarıda skoru koruyamadı. Ev sahibi son sınavını Bayern Münih karşısında verecek.

Bayern Münih’ten Büyük Hata

Bayern Münih cephesinde 10 yıllık şampiyonluk serisi sona ermeye çok yakın. 10 yıldır Almanya Bundesliga’ya ambargo koymayı başaran Bavyera ekibi, bu sezon şampiyonluğa en yakın takım olarak son 2 haftaya girerken, taraftarı önünde ağırladığı Leipzig karşısında 3-1 mağlup oldu ve son haftaya girilirken liderlik koltuğunu elleriyle Dortmund’a teslim etti. Tuchel hamlesinin ardından Şampiyonlar Ligi’ne veda eden konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise şampiyonluğu kaybetmeye çok yakın. Son maçın Köln deplasmanında çıkacak olan Bayern Münih’in kazanmaktan başka şansı yok. Galip gelerek, Dortmund’un puan kaybetmesini beklemek zorundalar. Sezonun son sınavına çıkacak olan Bayern cephesinde moraller fazlasıyla bozuk.

Köln – Bayern Münih Maç Bilgileri

Köln – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de lorian Dietz ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih cephesinde Alphonso Davies, Eric Choupo-Moting, Lucas Hernandez ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, ligin kaderi değişti. Liderlik koltuğunu mağlup ederek kaybeden Bayern Münih, Dortmund’un 2 puan gerisine düştü. Şampiyon olmak için Köln deplasmanında kazanarak, Dortmund’un puan kaybetmesini beklemek zorunda olan Bayern Münih, en azından bu fırsatı kaçırmayacak ve deplasmandan rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran ***

Bets10 Oranı: H2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih konuk olduğu Köln deplasmanından 3 puanla çıkarken, üst üste 11. kez Almanya Bundesliga’da şampiyon oldu. Lider Dortmund’un puan kaybını iyi değerlendirmeyi başardılar.