UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina West Ham İddaa Tahmini 07.06.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyon belli olacak. Fiorentina ile West Ham’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Fiorentina ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fiorentina galibiyetine 2.88, beraberlik tercihine 3.30, West Ham galibiyetine ise 2.62 verildiğini görüyoruz.

Fiorentina Rövanş Maçında Güldü

Fiorentina, UEFA Konferans Ligi’nde iyi bir sezon geçirdi. Mor Menekşeler, Vincenzo Italiano yönetiminde finale kadar gelmeyi başardı. Çeyrek finalde Polonya’nın Lech Poznan takımını elemeyi başaran Fiorentina, yarı finalde ise Basel karşısında zorlandı ama turu geçmesini bildi. İlk maçı Artemio Franchi’de 2-1 kaybettiler. Rövanş maçında ise normal süresini 2-1 önde götürdükleri maçı uzatmalarda 3-1 kazanarak finalist oldular. Fiorentina’nın finaldeki rakibi ile West Ham oldu. Karşılaşma öncesinde Fiorentina’da eksik bulunmuyor.

AZ Alkmaar’ı Elediler

West Ham, Premier Lig’de bu sezon kümede kalma savaşı verdi ama kümede kalmayı başardı. David Moyes yönetiminde pek parlak bir sezon geçiremediler. UEFA Konferans Ligi’nde ise dikkat çekici sonuçlar alan Londra ekibi finale kadar çıkmayı başardı. Yarı finalde Hollanda’nın AZ Alkmaar takımı ile karşı karşıya gelen West Ham, rakibini ilk maçta 2-1 mağlup etmişti. Rövanş maçını ise tek golle 1-0 kazanarak finale çıkan taraf oldular. West Ham, finalde karşılaşacağı Fiorentina karşısında da favori gösteriliyor. Maç önceinde West Ham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fiorentina – West Ham Maç Bilgileri

Fiorentina – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Synot Tip Areaa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabay, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Luka Jovic

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Fiorentina adına iyi bir sezon geçti diyebiliriz. Vincenzo Italiano yönetiminde Konferans Ligi’nde finale kadar geldiler. Yarı finalde Basel’i elemeyi başaran Mor Menekşeler, finalde ise West Ham ile karşılaşacak. West Ham ise Premier Lig’de kümede kalmayı başardı. Ligde pek iyi gitmediler ama Konferans Ligi’nde üst üste galibiyetler alarak finale kadar geldiklerini belirtelim. Yarı finalde Hollanda’nın AZ Alkmaar takımını her iki maçta da mağlup ederek finale çıktılar. Finalde de Fiorentina karşısıda favoriler. West Ham’ın kazanmasını bekliyorum. Bowen önderliğinde Fiorentina’yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran ***

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.62

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…